Јас се јавив,технички проблеми само Чаир и околината и сега средено е се.И онака во последни 2-3 недели не им беше нешто интернетот па се надевам го средија.Некој со нетов и телефонот од ОНЕ да не има проблем Север, Чаир , Бутел ?
Мислам дека уште трае тоа...Абе што се случи со мобилниот интернет т.н. интернет на стикче ? Нели го зголемија трансферот, ама рекоа дека тоа е промотивно, и после одреден период ќе се вратат старите трнасфери. Има некој инфо?
error 691 kaj nekoj?
kaj mene ovaa nedela stalno se javue problemov.
Јавете се на бројот и пријавете си проблемите.Во Чаир е супер,претпоставувам и Бутел,Север...Ima problem so netov? sporo raboti...t.e presporo...?
Така нешто..а кај мене паѓа и конекцијата.Ima problem so netov? sporo raboti...t.e presporo...?
Znaci ne bese samo kaj mene (Struga) problemot..sega vo red e...moze nekoj od one cita po forumof ahahahahahahaТака нешто..а кај мене паѓа и конекцијата.
Sega aren e netot ama nearen bese od snosti posle 01 sato i sabajlevo do nakaj 13 sato...posle neznam ne bev doma ama posle 15 bese normalen )) A toa deka ti treba reset vo 17 i ne e tolku strasno...nekolku sekundi e toa i posle se e ok )))Арен е нетот, барем кај мене, само уште неможам да го решам проблемот, секој ден во 17.03 часот точно мора да напраам дисконект и повторно конект.
Се јавувам во уан, и му кажувам проблемот, па вика тоа ти е на 12 часа се рестартира , нешто ми објаснуваше, а повеќе од 2 години сум немал таква случка, а овој ми кажуе басни..
И на крај ми вика, ако имаш проблем јави се. .. демек овој го решив.
Ako ti e podaleku sobata ke ti treba nov kabel a za cena zavisi....od 15-20 den metro nagore e a moze duri i nad 30-40 den metro da e...najdobro da si prasas za tocna cenaАј да прашам како да поврзам и друг компјутер на рутерот од уан шо ми е TP LINK. Дали ќе мора да купувам и друг LAN кабел за до другиот компјутер бидејќи е неколку соби далеку од рутерот? И колку отприлика чини ваков кабел (доколку е потребен за да го поврзам компјутерот) ?
Mozes i preku USB stikce do 40 metri da faka, kosta okolu 500 denari, samo treba pasword i da go instaliras mislam, i ke vrsi rabota.Ај да прашам како да поврзам и друг компјутер на рутерот од уан шо ми е TP LINK. Дали ќе мора да купувам и друг LAN кабел за до другиот компјутер бидејќи е неколку соби далеку од рутерот? И колку отприлика чини ваков кабел (доколку е потребен за да го поврзам компјутерот) ?