Шо е катастрофа?Година дена од коа потпишав договор 1 ден нема снемато интернет,константно брз интернет ,0 проблеми.луѓеее катастрофа се близуво, да не ве лажи памет да им продолжувате договор
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо е катастрофа?Година дена од коа потпишав договор 1 ден нема снемато интернет,константно брз интернет ,0 проблеми.луѓеее катастрофа се близуво, да не ве лажи памет да им продолжувате договор
Шо е катастрофа?Година дена од коа потпишав договор 1 ден нема снемато интернет,константно брз интернет ,0 проблеми.
[/sarcasm] ееј, стварно, како мене не ми текна ова [sarcasm]И кај мене исто, со разликата што веќе 2 години по ред не сум обврзан со договор.
Тие кои не се задоволни од квалитетот на услугата треба да се јават во контакт центар и да се пожалат, а ако проблемот не биде решен, да се јават повторно, и повторно, и повторно... се` додека не им биде решен проблемот.
Дај барем кажи што катастрофа ти се случила со близуто и ние да дознаеме.луѓеее катастрофа се близуво, да не ве лажи памет да им продолжувате договор
[/sarcasm] ееј, стварно, како мене не ми текна ова [sarcasm]
Најверојатно автоматски ти се продолжени и ќе треба да ги доплатиш, врти или иди во салон да ти ги деактивираат, иначе ќе ти земат 200 денари како ништоКрајот на јули зедов комбо 4с и ми дадоја гратис 1 месец балкан+ и пинк пакетите. Помина месец ама уште се активни. Автоматски ми е продолжено со доплата или има грешка? Да не ми наплатат?
Се јавив ми рекоја требало да се деактивират сами сум имал среќа демек немало ништо да се доплаќа дур тера да тераНајверојатно автоматски ти се продолжени и ќе треба да ги доплатиш, врти или иди во салон да ти ги деактивираат, иначе ќе ти земат 200 денари како ништо![]()
Сомнително, не им верувамСе јавив ми рекоја требало да се деактивират сами сум имал среќа демек немало ништо да се доплаќа дур тера да тера
Прочитај договорот, да не ти се 3 месеци гратис.Се јавив ми рекоја требало да се деактивират сами сум имал среќа демек немало ништо да се доплаќа дур тера да тера
Да да видов то и вработениот ми кажа плус. За 1месец е. Ако наплатат ќе се тужимеПрочитај договорот, да не ти се 3 месеци гратис.
Ќе наплатат, не му ја мислиДа да видов то и вработениот ми кажа плус. За 1месец е. Ако наплатат ќе се тужиме![]()
Дали рутерите што ги даваат со комбо пакетите можат да се користат како мрежен харддиск ако им се стави УСБ стик?
Веројатно мислиш на NAS (Network attached storage) што е многу фин принцип, и мене ме заитересира со ова.
Во кој дел конкретно треба да поднесам сетинзи кај рутерот да е достапна УСБ меморијата до сите уреди кои ми се у мрежа?Да, може.
Се разбира, ќе мора компјутерот да е директно поврзан со рутерот преку мрежен кабел или безжично - ова се подразбира секако, но мора да се потенцира доколку планираш да користиш свој втор рутер за појак безжичен мрежен сигнал, бидејќи преку вториот рутер нема да можеш да пристапиш до USB меморијата или USB хард дискот.
И се разбира, ќе треба да го конфигурираш рутерот за да дозволува пристап до податоците на USB меморијата или USB хард дискот.
Во кој дел конкретно треба да поднесам сетинзи кај рутерот да е достапна УСБ меморијата до сите уреди кои ми се у мрежа?