A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Благодарам, колку има таму информации..
пробав но неможам сам да се снајдам,ај ќе барам помош од децата утре,да напишеме приговор и до таму,ако не отидоа парите за одмор оваа година кај нив во џеб. Арам да им е.
Anco, еве го линкот каде го имаш формуларот за приговор до АЕК, документче од две страни каде имаш и упатство. Мислам дека ќе се снајдеш.

добив одговор од Близоо,на приговорот
Мора да плаќам уште 17 месеци иако не користам интернет.
А сега сум преселен во Ново Лисиче не во Говрлево или Бучинци,но немале таму мрежа,а преку улица имаат мрежа.
Ми понудија да го откажам договорот по цена на рамно 10.000
денари (165 Е) или мора да плаќам,или ако не плаќам имало и бетер ме плашат ли,оделе извршители и ќе ме коштало повеќе. Ај сега што да правам.Каде е ова АЕК.
Ова АЕК и тие го навеле во одговорот,оди жали се таму во рок од 15 дена.Ми нудат и јас да најдам муштерија да го дадам на друг пакетот,да го преврлам.Па кој сака може да му го дадам.
Исто така за дополнителни информации можеш да вртиш на 190 - тоа е бројот на АЕК.

Пополни приговор, мислам дека АЕК можеби ќе можат да ти помогнат во ситуацијава.

добив одговор од Близоо,на приговорот
Мора да плаќам уште 17 месеци иако не користам интернет.
А сега сум преселен во Ново Лисиче не во Говрлево или Бучинци,но немале таму мрежа,а преку улица имаат мрежа.
Ми понудија да го откажам договорот по цена на рамно 10.000
денари (165 Е) или мора да плаќам,или ако не плаќам имало и бетер ме плашат ли,оделе извршители и ќе ме коштало повеќе. Ај сега што да правам.Каде е ова АЕК.
Ова АЕК и тие го навеле во одговорот,оди жали се таму во рок од 15 дена.Ми нудат и јас да најдам муштерија да го дадам на друг пакетот,да го преврлам.Па кој сака може да му го дадам.
Брат да сум на твое место кога ке им рипнам тужба они има да ми плакаат секој месец по 10000.Мислам дај што си се исплашил иди и лупниги .Или иди у главната централа и отерај ги у пм.Како можеш да плаќаш а да немаш ништо.Тоа со извршителите само те плашат да не ги откажеш.

Мене пола слики ми се лоадираат, пола не, некои страници ми ги дава искршени во границите, некои само html мод... Ќе им потрае кваров осеќам.

Кај мене само што се поправи.

Кај мене само што снема струја и дојде за неколку минути, нетов пак почна да зеза, само facebook не ми отвара, а други мислам дека се' отвора.

И кај мене
2470774723.png

А вчера ме праат будала дека кај мене бил проблемот

Фала на сите за помошта,утре ќе пробам со приговор
до АЕК. Ама овие од Близоо запнале,пари па пари...
Јас сакам да платам ама да добијам нешто за тоа.Јас не се откажувам од договорот,кога ќе ми постават интернет и ТВ ќе си почнам да плаќам уште 2-3-5 години.
По три-четери месеци без интернет и молби во Близоо да ми постават т.с. поради виша сила преселба, да го стават-преселат на нова адреса нивниот пакет,на крај си поставив бежичен интернет и супер е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom