A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Psyside и Ilumious се од овие 2 населби(ама не ти кажувам кој/која од каде!!!!!!!!!! :D) и се презадоволни.

Многу јасно.

Ај една гатанка.
- Што е тоа час има, час нема?!

НАЈДОБРИОТ ИНТЕРНЕТ НА BLIZOO!!! -.- Вака е сега на 12-ти, а што ќе биде до 1-ви...:cenzura:

Orly? :D

pKwV.png

Ми недостасува брзината од 4.5мб/с :( :( :( ми недостасува симнувањето на еден HD филм за 10минути за 600 денари :(

Вака нешто? :D

Добро psyside, лажат. Од телеком се платени да плачат по форуми.
Слушам си фидал.

Толку личери има тоа е тоа, иначе на (90 кбс ми е лимитиран, од можни максимални 120) спроед еден програм за оптимизација и оптимални трансфер брзини :D

Сеа пробав да им вртам ,имаат порака оставено дека имаат технички проблеми во чаир и бутел..

Ако случајно некого го интересира брзината на нетот, ќе ви кажам.185 bytes/sec.Толку ми иде даунлоадот на еден превод од 70кбс.Да ти ебам и близоо и све.

Не знам за вас, ама мене вчера ми се јавија од техничкиот центар на Blizoo и прашаа за дефектот што сум го имал уште пред да пријавам.(y)
--- надополнето: 16 февруари 2012 во 18:06 ---
П.С.
Ниту сум на Blizoo, ниту имам дефект :D

Сеа пробав да им вртам ,имаат порака оставено дека имаат технички проблеми во чаир и бутел..
Од вчеравечер е катастрофензи. До сабајле немавме ни телефон ни нет. Денеска сабајлечки нешто сме имале, од ручек труба...до еве сега малку може да се отвори да се сурфа. Катастрофа е понекогаш во некои населби.

Од вчеравечер е катастрофензи. До сабајле немавме ни телефон ни нет. Денеска сабајлечки нешто сме имале, од ручек труба...до еве сега малку може да се отвори да се сурфа. Катастрофа е понекогаш во некои населби.

Стварно ...Еве да чукнам у дрво месец дена нема никаков проблем со него, ама претходно се утепав од нервози...Ова ко вода - како што си тече наидува на пречки, никако непрекидно да тече :D

Само во Рамстор

Иначе ми паѓа секој пола сат вчера и денес
Фала на инфо, само што си дојдов, ја платив сметката и бидејќи ми истекува од Телеком за 15 дена, сакав да го покачам моменталниов пакет што го користам ЛАН-6, 6 мегабити/1мегабит, и си добив одговор дечко нема поголем пакет во Лан зона од тој, поголеми има само во реони со Доксис, фаќам и објаснувам викам имам користено првиот месец бидејќи повеќе време чекав, тој пакет од 50 мегабити, не не, еве гледам јас не си користел ништо такво и нема друг поголем....

И ај сеа, а ја веќе знам го користев тој пакет, брзини лудница....
Изгледа не се научени на фино лепо муабетење, треба да фатам да урлам :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom