A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Како и да гледате на никого не му е скратено секој има фазла од то шо плајча. Ние на 10мбпс имаме 12-13, овие на 20 23-24 итн..
--- надополнето: 13 јануари 2012 во 20:10 ---
И плус имаме колку down толку и upload а тоа го нема никој друг во Македонија

Нешто од вчера вечер кочи интернетот , споро ми отвара страни се живо диво кога отвори работи како што треба , даунлоад брзина солидна има 1.5МБ/с . Дали кај некој друг го има ова или до мене е можда ?

Нешто од вчера вечер кочи интернетот , споро ми отвара страни се живо диво кога отвори работи како што треба , даунлоад брзина солидна има 1.5МБ/с . Дали кај некој друг го има ова или до мене е можда ?

И мене така ми праеше али се стабилизира...Јави се на техничка подршка (и ја се јавив) и они ќе ти ресетираат лозинка на јузернејмот и после пак ти ќе си ја наместиш и не би требало да има проблем..

Како бе солидна мене криво ми стана кога од 4.5 паднав на 1.5 мб/с :D

Btw, пак многу споро броусање...Download на фајлови си фура без проблем, ама а отвориш browser се тегави нешто..
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 22:12 ---
Еве, и Speedtest си кажува, колку и да тој според некои не е некој си поим за релевантен показател

1709359367.png

Btw, пак многу споро броусање...Download на фајлови си фура без проблем, ама а отвориш browser се тегави нешто..
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 22:12 ---
Еве, и Speedtest си кажува, колку и да тој според некои не е некој си поим за релевантен показател

1709359367.png

Исто и кај мене осеќам особено форумот многу некако тешко го отвара и некој си други сајтови.Не знам што е работава може поради повеќето корисници и се блокира мрежата.А на спидтест си кажува нормално

Форумов е спор поради технички проблеми, гледајте други страни како ви отвора.

Ова не е могуче , последнава недела дена немам интернет 90% од времето, 2 пати доаѓаат од техничка и пак немам интернет..........

Форумов е спор поради технички проблеми, гледајте други страни како ви отвора.
Е како дома на нетот од Телекабел ми го отвара ко My Computer, а на Blizoo скоро секогаш споро го отвара, независно каква е брзината на другите сајтови.

My computer мене 10 минути ми се отвара :(

Е како дома на нетот од Телекабел ми го отвара ко My Computer, а на Blizoo скоро секогаш споро го отвара, независно каква е брзината на другите сајтови.

И да си на најаката оптика на било кој оператор, форумов пак од Телекабел ќе ти го отвора побрзо :)

И да си на најаката оптика на било кој оператор, форумов пак од Телекабел ќе ти го отвора побрзо :)
Па да, очигледно е дека има нешто. Банер на Телекабел стои на форумов откако знам за него, Bidikov, а воедно и сервер гуруто секад ги брани телекабел, и се осеќа таа пристрасност и наклонетост кон нив, така да.. :)
--- надополнето: 16 јануари 2012 во 00:25 ---
http://en.wikipedia.org/wiki/Web_hosting_service

:)
--- надополнето: 16 јануари 2012 во 00:27 ---
My computer мене 10 минути ми се отвара :(
Абе, трол. :D

Кај мене уште поодамна кајгана многу споро ја отвара, со преминувањето на XenForo, не знам дал и сервери се менувало или што е работата, уште тогаш во темата за први импресии имав напишано, форумов проклето споро ми го отвара и до денес уште тапа брзина има форумов, додека други сајтови летаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom