A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
И јас сум на стара мрежа па интернето нема никаков проблем ама сум на ЛАН .. А овие шо се жала се на DOCSIS и како сака да му чини со еде глупав модем моторола

Според ова што го прочитав во овој топик , тука има луѓе што повеќе се жалат отколку што се фалат . T-Home е најстабилен ISP во државава , цените се солени но интернет телевизија и телефонија + техничка подршка (ако затреба) има 24/7.

Според ова што го прочитав во овој топик , тука има луѓе што повеќе се жалат отколку што се фалат . T-Home е најстабилен ISP во државава , цените се солени но интернет телевизија и телефонија + техничка подршка (ако затреба) има 24/7.

Друже за парите тука најмногу добиваш :) Еве јас сум презадоволна од нетот, сите филмови што ги гледам се најмалце 720п, а на Телеком неограничен со тие нивни трикови, не фала :)

Kolku mina se zala? 5 mina na forumov ? Drugite so mu cini interneto ic k. ne gi boli dali se zali nekoj . Za zalenje sekoj se zali vo sekoja firma bilo kakva ama za falenje nikoj gi nema

Eve i jas prezadovolen sum od internetot, tv i tehnickata podrska, moze samo plukaat bez potreba, ljubmorni sto blizoo ima neogranicen, a t-home isto neogranicen, ama so 150gb transfer :D

Абе и ја бев презадоволен скоро година дена, но еве последниве недели ептен е нестабилен нетот... 100% знаат кај им е кварот и ги мрзи да го направат, а проблеми со нет имаат цел чаир север и топанско.. а за тоа дека нетов према цена е најдобар тука нема збор, плаќам месечно 1000 денари добивам нет (дл~50мегабита), телефон (без претплата), телевизија (120 канали, катастрофа канали)... ова у т-шит би ме коштало преку 50 еур месечно и притоа би бил лимитиран на скромни 250гб...

Да се надеваме дека ќе се среди, зашто уште 2 години се врзав со нив :unsure:

Друже за парите тука најмногу добиваш :) Еве јас сум презадоволна од нетот, сите филмови што ги гледам се најмалце 720п, а на Телеком неограничен со тие нивни трикови, не фала :)
Односот услуга со цена е добар али близоо се премногу нестабилни, денес имаш нет, утре е бавен за да после воопшто го немаш, едноставно не вреди да се нервираш толку. И јас сакав да го продолжам договорот али после се што поминав со нив едвај чекам да заврши и да ги сменам! Конкретно во моментов во Тафталиџе прашав 9 другари кои се на близоо сите се жалеа сите сакаат да го раскинат договорот ако вака продолжат веројатно ќе останат без многу корисници. Можеби ќе останат оние корисници кои или ретко користат интернет или незнаат што е добар интернет а има доста и такви не викам не. Многу луѓе успеваат да ги прелажат дека проблемот е во нивниот компјутер.
И јас сум на стара мрежа па интернето нема никаков проблем ама сум на ЛАН .. А овие шо се жала се на DOCSIS и како сака да му чини со еде глупав модем моторола
Бев на моторола ме лажеа дека било до модемот сега сум на Thomson со истите проблеми?
--- надополнето: 24 декември 2011 во 17:23 ---
Slaba struja, i jas na adsl imav mnogu problemi so internetot koga naponot ke se namali, zivci kinev.
Ти ова сериозно со струјата или се зафркаваш?
Струјата во тафталиџе е супер?

Јас порано највеќе ги фалев ама оваа недела во Бутел 1 на Марко Крале го претераа со паѓање на нетот.Кога сте за фалење сте ,ама сега сте брука.ПОПРАВЕТЕ СЕ.Пазарно стопанство.ХА ХА

Кај мене цвета ли цвета, страв ме фаќа од вашиве коментари, ко што сум манијак за интернет, има да попиздам ако почне секојдневно да ме ебава....

И кај мене цвета, последниве 3-4 месеци освем 2-3 дена што имаше некои мали успорувања интернетот е одличен од секој аспект.

Последниве 5-6 месеци интернетот им е одличен, да продолжат да напредуваат само вака.. порано беа стварно ужас.

Мене ми е страв да пишам, последниот пат кога ги пофалив почнаа да ме дупат. А тхоум ми се сега како амц, ни пенкало не би земал од таму.

Кај мене немало некои поголеми проблеми веќе долго време... Во септември ми се случи да нема интернет 2 дена, по неколку часа... Од тогаш (а и пред тоа) Интернетот си е топ. Брзина двапати поголема од тоа што го плаќам. Телефонијата порано ми сецкаше и ми правеше проблеми, ама последниве 2 месеци и со неа немам никаков проблем. Телевизија ретко гледам, а овој HD пакетот ми дојде како „кец на десетка“ (новиот ТВ го купив 2-3 месеци пред да пуштат HD)... Во Штип јас сеуште не гледам подобра понуда (па и подобра мрежа) од таа на Близу...

ПАК СНЕМА НЕТ! Боже, све у исто време секој ден снемува нет и тоа ваљда ќе трае едно 2-3 часа и после пак ќе се врати.
Чудно, вака веќе праи 2-3 дена за ред...Цел ден има и вака околу 19-20 часот ќе снема нет...Техничка подршка не се ни јавува...Чекај си ти чекај...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom