Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зависи од населба.Значи вака долгогодишен корисник сум на T-home интернетов но сакам да го сменам и размислувам за CableTel пакет ,бидејќи ми е потребна и телевизија и цените им се доста интересни.Значи најпрово ме интересира стабилноста и константоста на бризната што ја нудат CableTel? Колку често има моменти воопшто да нема интернет,губење пингови,константна брзина инт инт.. Значи тоа ми е најбитно да имам СТАБИЛЕН интернет, а не падни стани да биде работата.Т-хоме во тој поглед се неприкосновени ретко сум имал со нив проблеми во врска со стабилноста.Така да некој кој што го користи CableTel интернетот подолг период да ми даде информација би бил благодарен фала.
Скопје во центар кај новото ВероЗависи од населба.
Кај живееш?
Уше да се најде некој од тој регион да ти каже негово искуствоСкопје во центар кај новото Веро![]()
Проблемот е тоа што живеам во куќа,карши мене зградата а и околните згради се сите на Телекабел :O Така да наоколу мене немам ни каде да прашамУше да се најде некој од тој регион да ти каже негово искуство![]()
Кејблтел испокупи помали провајдери со се нивните мрежи и инсталации па не секаде квалитетот е ист. Барем ова важеше до пред некое време, сеа инсталираа нова оптика така да таа би требало да е иста кај сите.Проблемот е тоа што живеам во куќа,карши мене зградата а и околните згради се сите на Телекабел :O Така да наоколу мене немам ни каде да прашамИма везе тоа што спомна со регионот? Не даваат сегде ист квалитет на услуга или?
Проблемот е тоа што живеам во куќа,карши мене зградата а и околните згради се сите на Телекабел :O Така да наоколу мене немам ни каде да прашамИма везе тоа што спомна со регионот? Не даваат сегде ист квалитет на услуга или?
http://www.blizoo.bg/fiber_power.html Aко е исто ова кај нас fiber power што го рекламираат со 150mbps одма се префрлам кај нив.