Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ме заебаај... Со 4.4 симнуваш ?? Јас имам 8/80(стариот) т.е веке 10/80 или неограничен,али од 1.2 не тера више
Тој е бе, 8/200.

Сакам луѓето кои пристигаат од гугл (како јас, темава ми беше закон пред да го земам интернетот) да видат што добиваат за мали пари
 Сакам луѓето кои пристигаат од гугл (како јас, темава ми беше закон пред да го земам интернетот) да видат што добиваат за мали пари 
не, него 8/200 стариот
Лан пакет?
ja иам 4ка пакет па на торенти просек ми е 0.7 а макс 1.1На доскис нема такви брзини, колку ти пишува до договор толку добиваш
Сепак ја имам 50-ка пакет и просек на торенти ми е 4.5 а макс 5.3.
 )
)
 Исто така твој реон сум и ја
 Исто така твој реон сум и ја  Ај се стаиме у лан кантер
 Ај се стаиме у лан кантер 

^ Брат кине нетовИсто така твој реон сум и ја
Ај се стаиме у лан кантер
Еве и кај мене се опраи..Али пуштам ли фајрфокс некое mp3че, одма паѓа на 2-1 мега у секунда.. МИ ТРЕБА НОВ КОМПЈУТЕР *плаче*

Хахаха не сум по кантерот брат иначе ке немаше проблем.Што да се каже за брзината само пофални зборови.Оваа брзина ја крева и тоа преку вајрлес преку две соби од главниот компјутер.Си викам да седнам на декстопот може ке се качи и 5MB/s

Ауу ќути тоа ... Нестручен кадар имаат ептен.Во тие сандучињата шо им се по влезовиве: тој дебелиот црн кабел е оптичкиот интернет или? Како иде тоа мрежата? Чисто онака ме интересира да си знам