A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Не е можно до нетот да е зашто ми се брише конекцијата од компјутерот и морам анинстал на модем па адд хардвер да правам секој пат.

Па некоја коинциденција тогаш е, зошто денес ужасно паѓа нетот, иако за кратко го враќаат.

Па некоја коинциденција тогаш е, зошто денес ужасно паѓа нетот, иако за кратко го враќаат.

И мене почна само невино да ми паѓа нетот иако сите сијалички светат на модемот. Али сеа се влоши се. Се е зафркнато. Се јавувам кај нив и никој не се јавува. Иначе ме интересира од каде си зашто ако е вака глобално како кај сите тогаш едни протести да им направиме :vozbud:

И мене почна само невино да ми паѓа нетот иако сите сијалички светат на модемот. Али сеа се влоши се. Се е зафркнато. Се јавувам кај нив и никој не се јавува. Иначе ме интересира од каде си зашто ако е вака глобално како кај сите тогаш едни протести да им направиме :vozbud:

Е кај ќе и се јавиш сега , работат само до 23. Мислам, колку работат е друго прашање, туку има кого да ти крене слушалка :pos2:.

За другите инфо, ќе ти пишам.

Е кај ќе и се јавиш сега , работат само до 23. Мислам, колку работат е друго прашање, туку има кого да ти крене слушалка :pos2:.

За другите инфо, ќе ти пишам.

:pos2::pos2: Не се јавувам сеа нормално, :wink:
Али преку ден се јавувам на секој саат и не ми се јавуваат. Ѕвонам.ѕвонам па пак ништо. Знам дека не се зафатени зашто не е можно секој саат така да ги фатам зашто сигурно си оставаат телефон да ѕвони и си одмараат. Утре идам кај нив во централа па ке видам што биде. Ке ги влечкам за уши до дома да видат што е ако треба.

Мавни им по еден шамар од мене на тие шо се одговорни таму :pipi:

Не е влада па да протестираме:)Приватна сопственост,он те дупи ти му плаќаш,но без физички контакт.
Вчера се слушнав со дотичните,нетот беше катастрофа,паѓаше на секоја неполна минута.Време е за промени,но незнам кај кого овој пат да се навртам:helou:

Не е влада па да протестираме:)Приватна сопственост,он те дупи ти му плаќаш,но без физички контакт.
Вчера се слушнав со дотичните,нетот беше катастрофа,паѓаше на секоја неполна минута.Време е за промени,но незнам кај кого овој пат да се навртам:helou:

Јас незнам како иде со пеналите иначе одма ги тргам овие.

Дотичните што ти кажаа?

Edit: Ете пак ми падна нетот и тоа со бришење на конекцијата и пак модемот го снимав. :tapp:

Дотичните што ти кажаа?

Edit: Ете пак ми падна нетот и тоа со бришење на конекцијата и пак модемот го снимав. :tapp:

А ти да не имаш проблеми со комјутерот можеби некој вирус???

А ти да не имаш проблеми со комјутерот можеби некој вирус???

Не верувам дека имам вирус зашто ми паѓаше нетот и пред тоа на секои 5 минути а и не е само кај мене тоа.

Дотичните што ти кажаа?

епа и на мене ми е тоа...па ако одиш денеска прашај ги. јас планирам кога ќе иам време да поминам да ги прашам за пеналите, ама...којзнае кога ќе биде тоа. денес и кај мене почна да паѓа...и не е до компјутерот. паѓа и кабловската и нетот и се у пм:tapp:

Дотичните освен извинување за техничките проблеми незнаат друго да кажат.Во врска со пеналите,мислам дека е околу 1800 денари за да ги исклучиш од видик:)
Патем брзината е очајна!

Дотичните освен извинување за техничките проблеми незнаат друго да кажат.Во врска со пеналите,мислам дека е околу 1800 денари за да ги исклучиш од видик:)
Патем брзината е очајна!

И мене брзината ми беше очајна 512кб/с па им се јавив им го кажав серискиот број на модемот или MAC address незнам што е тоа :toe: и подесија нешто кај нив и сега имам 4000кб/с константно.

Кај нив се е канта од аналогна до дигитална, интернет, неосновано ги покачуваат цените квалитет нула.:tapp: Штета што нема друга конкуренција во Карпош мислам за телевизија интернет горе доле и постојат и други провајдери. Само бојкот со откажување на услугите не може за наши пари да не ти пушти тоа што ти следува договорите се толку прости што нема за што да тужиш.:toe: Џабе јавување само откажување :wink:

Дечки има некој од Ново Лисиче што има нет од Кејблтел? Се прашувам дали само кај мене овие 3-4 дена е ужас интернетот (со 20кб иде) или во цела населба!?

Дечки има некој од Ново Лисиче што има нет од Кејблтел? Се прашувам дали само кај мене овие 3-4 дена е ужас интернетот (со 20кб иде) или во цела населба!?
јас сум од Ново Лисиче и нетот е супер не знам кај тебе како е знам мене пред еден месец ми беше така како сега што ти е на тебе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom