CafeDelMar
Luminance
Не е можно до нетот да е зашто ми се брише конекцијата од компјутерот и морам анинстал на модем па адд хардвер да правам секој пат.
Па некоја коинциденција тогаш е, зошто денес ужасно паѓа нетот, иако за кратко го враќаат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е можно до нетот да е зашто ми се брише конекцијата од компјутерот и морам анинстал на модем па адд хардвер да правам секој пат.
Па некоја коинциденција тогаш е, зошто денес ужасно паѓа нетот, иако за кратко го враќаат.
И мене почна само невино да ми паѓа нетот иако сите сијалички светат на модемот. Али сеа се влоши се. Се е зафркнато. Се јавувам кај нив и никој не се јавува. Иначе ме интересира од каде си зашто ако е вака глобално како кај сите тогаш едни протести да им направиме![]()
Е кај ќе и се јавиш сега , работат само до 23. Мислам, колку работат е друго прашање, туку има кого да ти крене слушалка :pos2:.
За другите инфо, ќе ти пишам.
И мене почна само невино да ми паѓа нетот иако сите сијалички светат на модемот. Али сеа се влоши се. Се е зафркнато. Се јавувам кај нив и никој не се јавува. Иначе ме интересира од каде си зашто ако е вака глобално како кај сите тогаш едни протести да им направиме![]()
Не е влада па да протестирамеПриватна сопственост,он те дупи ти му плаќаш,но без физички контакт.
Вчера се слушнав со дотичните,нетот беше катастрофа,паѓаше на секоја неполна минута.Време е за промени,но незнам кај кого овој пат да се навртам:helou:
Јас незнам како иде со пеналите иначе одма ги тргам овие.
Дотичните што ти кажаа?
Edit: Ете пак ми падна нетот и тоа со бришење на конекцијата и пак модемот го снимав.![]()
А ти да не имаш проблеми со комјутерот можеби некој вирус???
Јас незнам како иде со пеналите иначе одма ги тргам овие.
Дотичните што ти кажаа?
Edit: Ете пак ми падна нетот и тоа со бришење на конекцијата и пак модемот го снимав.![]()
Дотичните освен извинување за техничките проблеми незнаат друго да кажат.Во врска со пеналите,мислам дека е околу 1800 денари за да ги исклучиш од видик
Патем брзината е очајна!
јас сум од Ново Лисиче и нетот е супер не знам кај тебе како е знам мене пред еден месец ми беше така како сега што ти е на тебеДечки има некој од Ново Лисиче што има нет од Кејблтел? Се прашувам дали само кај мене овие 3-4 дена е ужас интернетот (со 20кб иде) или во цела населба!?