- Член од
- 2 март 2017
- Мислења
- 1.396
- Поени од реакции
- 441
Znam porano bese Telekabel internetot nema fer koristenje ama tapa se so kanali nikakov izbor mislam deka i sega nema fer koristenje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Znam porano bese Telekabel internetot nema fer koristenje ama tapa se so kanali nikakov izbor mislam deka i sega nema fer koristenje
И денес кабелскиот Интернет на Телекабел е неограничен без идиотската таканаречена политика на фер користење, и исто така е достапен без обврзувачки договор.
А кога сме кај телевизиската понуда на Телекабел, за толку ниска претплата со толку добра телевизиска понуда без обврзувачки договор, никој не може да се споредува со Телекабел, а особено не Македонски Телеком и Вип.
чиста вистина иако има некои работи кои не се баш нај-нај сепак е за пофалба да нема обврзувачки договор, а и зошто би имало да не ќе ми ја остават опремата (модем-рутер) после завршувањето на договорот како во мобилната телефонот ?И денес кабелскиот Интернет на Телекабел е неограничен без идиотската таканаречена политика на фер користење, и исто така е достапен без обврзувачки договор.
А кога сме кај телевизиската понуда на Телекабел, за толку ниска претплата со толку добра телевизиска понуда без обврзувачки договор, никој не може да се споредува со Телекабел, а особено не Македонски Телеком и Вип.
Da ama bar da gi imaat pink kanalite i red drugi ex-yu kanali treba sekoj vkus da se pocituva a telekabel nema dobra ex-yu ponuda na tv kanali
чиста вистина иако има некои работи кои не се баш нај-нај сепак е за пофалба да нема обврзувачки договор, а и зошто би имало да не ќе ми ја остават опремата (модем-рутер) после завршувањето на договорот како во мобилната телефонот ?
Не знам, не пишува ништо кај мене. АЕК е тука доколку ми успорат нешто, така да... Богами и ќе ги пријавам во Austria Telekom Group, сегде кај што можам.e pa airlija te zafrknale i jas imam vip net m samo internet i ogranicen mi e na 500 gb potoa pagja brznina na 10mb/s
Не знам, не пишува ништо кај мене. АЕК е тука доколку ми успорат нешто, така да... Богами и ќе ги пријавам во Austria Telekom Group, сегде кај што можам.
Нема логика да е ограничен интернетот.
Абе види сега, во општите услови не пишува многу ама во дополнителните услови кои тие ти ги немаат дадено пишува многу, а во општите кои ти ги потпишуваш ти наведува дека ако ги потпишеш општите се согласуваш и на дополнителните. Валкана игра нели?Не знам, не пишува ништо кај мене. АЕК е тука доколку ми успорат нешто, така да... Богами и ќе ги пријавам во Austria Telekom Group, сегде кај што можам.
Нема логика да е ограничен интернетот.
Ама не се нормални, 500 ГБ ставаат лимит, па многумина тоа на пола месец го надминуваат. [emoji35] Не дај боже на YouTube или Netflix да гледаш нешто во 4К, или да користиш IPTV. На ова прашање Телекабел и Неотел моментално се најдобри.Не пишува нормално, ти нема да бидеш ограничен со симнување него брзината ке ти се намали за 70%
Ама не се нормални, 500 ГБ ставаат лимит, па многумина тоа на пола месец го надминуваат. [emoji35] Не дај боже на YouTube или Netflix да гледаш нешто во 4К, или да користиш IPTV. На ова прашање Телекабел и Неотел моментално се најдобри.![]()