ај читни малку наназад по темава...Планирам да ставам и јас од CableTel моментално имам адлс и ептен е тиња.Може некој совет да кажете дали вреди да ставам? Дали е стабилен... ова она повеќе информации
најјак е, немат подобар

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ај читни малку наназад по темава...Планирам да ставам и јас од CableTel моментално имам адлс и ептен е тиња.Може некој совет да кажете дали вреди да ставам? Дали е стабилен... ова она повеќе информации
Планирам да ставам и јас од CableTel моментално имам адлс и ептен е тиња.Може некој совет да кажете дали вреди да ставам? Дали е стабилен... ова она повеќе информации
Братучед ми има тоа пакет макс како и да се вика,И исто е како и адсл и не е задоволен од тоа.Веке се јавив да дојдат од CabelTel.:jaj:немој да си се осудил! јас се распрашувам што ќе платам ако го откажам пред време ти па, баш од нив ќе ставаш:pos2: море земи си таму 3 макс пакетче и не се замарај (ако веќе избираш меѓу кејблтел и т-хоум)
Ај на здравје нек ти е.Братучед ми има тоа пакет макс како и да се вика,И исто е како и адсл и не е задоволен од тоа.Веке се јавив да дојдат од CabelTel.:jaj:
Веке се јавив да дојдат од CabelTel.:jaj:
А што им фали на Кејблтел точно?
Бидејќи минатиот месец имав 235 гига од торенти,и морав да купам додатни 500гб,само за да имам место за сите филмови/игри/серии.
Во последниве 10 месеци,се има случено прекин на нет само 6-7 пати на повеќе од саат време,и САМО ЕДНАШ пингот ми бил над 150 на тест сервери,што ме спречило да играм онлајн игри.
А тоа е научна фантастика за многу нет-провајдери.
Им варира мрежата многу. Јас во јули немав 15 дена нет на пример.* Од тогаш е прилично стабилно освен што од 1 јануари до десетти годинава брзината беше не повеќе од 2 мбпс наместо 8те “ветени“.А што им фали на Кејблтел точно?
А што им фали на Кејблтел точно?
Бидејќи минатиот месец имав 235 гига од торенти,и морав да купам додатни 500гб,само за да имам место за сите филмови/игри/серии.
Во последниве 10 месеци,се има случено прекин на нет само 6-7 пати на повеќе од саат време,и САМО ЕДНАШ пингот ми бил над 150 на тест сервери,што ме спречило да играм онлајн игри.
Жално е што неможеме да го потврдиме сите корисници она што ти го напиша, а токму тоа ги прави и лоши кабелски оператори.
а во кој реон се наоѓаш, ако нетот ти е преку лан , а не преку модемА што им фали на Кејблтел точно?
Ист случај - кај нас од пред нова година до незнам точно кој ден немаше никој во станов, а имаше трошено гигабајти, незнам ни точно колку беа, ама знам дека се зачудив ко проверив...Од 1 до 9 Јануари не бев дома, кога се вратив на ресетиран сообраќај имав ставено 7 гига. Ако има духови низ станот и тие сурфаат додека не сум дома, можно е.
На нас рекордот ни е 10Во последните 10 месеци, неможам ни самата да избројам колку пати имало прекин, од кои траеле по неколку часа до дури неверојатни 4 дена.