- Член од
- 21 ноември 2011
- Мислења
- 1.539
- Поени од реакции
- 901
Мислам никој не нуди освен телекабел кој е без договор па така може колку сакаш да тестирашЗдраво, дали А1 нудат тест период за интернет?
Мислам никој не нуди освен телекабел кој е без договор па така може колку сакаш да тестирашЗдраво, дали А1 нудат тест период за интернет?
Не е баш тест период во права смисла на зборот. Мора прво договор да направиш и да, имаш право да го откажеш за 10 дена ама не и повеќе.Нудеа само за интернетот преку LTE незнам дали уште им важи 10 дена тест период.
Isto i Prilep domasen net 5/3mbps, mobilen isto mreza nema ....1234 konecno se javija imale pogolem opticki problem so nekoj ruting server,pa sme bile na beckUp link...Tetovo A1 ni internet mobilen ni opticki ni kablovski paga nonstop ni brzina ni K .
Neznam na koj server sme samo znam deka poveke od 1 mesec Tetovo e slicno download brzina e za nikade i internet paga a upload e okIsto i Prilep domasen net 5/3mbps, mobilen isto mreza nema ....1234 konecno se javija imale pogolem opticki problem so nekoj ruting server,pa sme bile na beckUp link...
Tesko nas .....Neznam na koj server sme samo znam deka poveke od 1 mesec Tetovo e slicno download brzina e za nikade i internet paga a upload e ok
Што е тоа ?A1 novi kanali I novi internet paketi koga ke ima
1 месец веќе Тетово све е катастрофа и интернет и 4Г и мобилната телефонија.Neznam na koj server sme samo znam deka poveke od 1 mesec Tetovo e slicno download brzina e za nikade i internet paga a upload e ok
AEK .! i Prilep e isto otkako implementiraa 5g, /4 g go proglasivme za umreno.!ako sakame da nema gluvi povici i da se razbereme odime -15 godini na 2/3g auto.!1 месец веќе Тетово све е катастрофа и интернет и 4Г и мобилната телефонија.
На 1234 веќе 1 месец се соочуваат со потешкотии во реон Тетово.
Ја не знам како се трпи ова веќе треба да се пријави мислам.
Te lazat eve docsis 50/3 na wifiOd A1 mi kazaa deka ima problemi so fiksniot internet vo cela mk, tocno li e ?
Jas vekje nekolku casa nemam internet
vo 17:30 se vrati i kaj meneTe lazat eve docsis 50/3 na wifi