А1 Македонија

Dzabe, eve so sliki i dokazi do baznata +200mbps, na 500metri 15mbps.! Od a1 mi vikaat da si go proveram telefonot ...im vikam kako do baznata e 230mbps, i testirano so 6 razlicni telefoni so istata sim,na site e istata brzina...
Nema povejke fajde .!
Битола исто 4г ужас

Attachments

• Screenshot_20240106-175950.png
    Screenshot_20240106-175950.png
    131,4 KB · Прегледи: 21
Автоматски споено мислење:

Koristi nekoj vakov ruter od A1?

Автоматски споено мислење:

Koristi nekoj vakov ruter od A1?
Релативно нов е го користам претходниот zte 286r.Новиот ги има истите спецификации како cat6 lte до 300mbps и 5Ghz WiFi

Релативно нов е го користам претходниот zte 286r.Новиот ги има истите спецификации како cat6 lte до 300mbps и 5Ghz WiFi
Imam problem so kabelskiot neznam dali da zemam ist kako tvojot posledniot pat koga koristev bezicen uploadot bese strasna katastrofa edno kratko video na instagram se prakjase 15 minuti

Imam problem so kabelskiot neznam dali da zemam ist kako tvojot posledniot pat koga koristev bezicen uploadot bese strasna katastrofa edno kratko video na instagram se prakjase 15 minuti
Poarno ti e kablovskata od Combo box, ovoj e za mesta kade nema optika ili kablovska pretezno vo 22 gradovi i po selata. Vo kombinacija so ovoj odi mobilna ili televizija preku antena ili xplore tv go. 500GB e malku, malku e i uploudot od 2 Mbps.

Провери дали имаш техничка можност за Вдсл максимум брзина е 50/10

Провери дали имаш техничка можност за Вдсл максимум брзина е 50/10
Кај мене има техничка можност, ама мора да имам во секое време интернет, еден телевизор секојдневно е вклучен на вифи, телефони, камери и ми треба интернетот за на факултет, инаку не ми е проблем да поднесам барање за VDSL. Треба да го смениме договорот со новите брзини 50/2 заради тоа што многу брзо летаат 200GB интернет и после еве не ни функционира интернетот ко што треба. Како ви е кај вас Битола мрежата? Еве кај нас прилепско по селава многу варира.

Кај мене има техничка можност, ама мора да имам во секое време интернет, еден телевизор секојдневно е вклучен на вифи, телефони, камери и ми треба интернетот за на факултет, инаку не ми е проблем да поднесам барање за VDSL. Треба да го смениме договорот со новите брзини 50/2 заради тоа што многу брзо летаат 200GB интернет и после еве не ни функционира интернетот ко што треба. Како ви е кај вас Битола мрежата? Еве кај нас прилепско по селава многу варира.
Последната две недели помеѓу 18-22 многу е намалена брзината опција за кабловска немам за Вдсл немам пробано чекам кога ќе истече договорот за да поднесам барање за промена на технологија.

Последната две недели помеѓу 18-22 многу е намалена брзината опција за кабловска немам за Вдсл немам пробано чекам кога ќе истече договорот за да поднесам барање за промена на технологија.
Поднеси барање за кабел да ти пуштат, абе имаат А1 кабловска низ Битола, можат да ти пуштат кабел и кај тебе. Ако не, побарај од Телекабел оптика, сепак оптиката си е најдобро решение за мир во куќа и да немате мака.

Постои опција за промена на телефонски број на А1 пост пејд?

Да, појди во салон, ќе ти дадат нов сим и ќе ти дадат да си избереш број од моментално достапните во системот.

• Ми се допаѓа
Reactions: 048
Имаш и друга опција,да земеш припејд број што некои ги нарекуваат златни само ради полесниот редослед на броевите од огласите и истиот да го префрлиш во постпејд.

• Ми се допаѓа
Reactions: 048
Pretplatnikot nee dostapen, ccccccc - 1234 /17min, nikoj ne se javuva...
Na lyca speed e 0.50/0,50
Sto mreza ke bese 1 godina nikako da ja napravat .!

Attachments

• Screenshot_2024-01-16-20-33-32-817_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    Screenshot_2024-01-16-20-33-32-817_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    251,3 KB · Прегледи: 30

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom