А1 Македонија

Кај ти е 5G домашниот интернет? Зошто имаат од А1 проблеми секаде со домашниот интернет и на кабел и на безжичен? Не ни треба netflix, нека ја поправат мрежата за да можеме да имаме салам интернет.

Кај ти е 5G домашниот интернет? Зошто имаат од А1 проблеми секаде со домашниот интернет и на кабел и на безжичен? Не ни треба netflix, нека ја поправат мрежата за да можеме да имаме салам интернет.
Za grevota sme, vcera povtorno mrezata off/on od lte na 2g,edge

Za grevota sme, vcera povtorno mrezata off/on od lte na 2g,edge
Јас вчера не приметив дека немаше мрежа, еве Прилеп баш сум уште и немам приметено проблеми со мрежата. Јас го оставам на преферирај 3g за да заштедам батерија и така го чувам по цели деној. Интернет имам пуштено неделен и него нема да го истрошам, оти повеќе сум на вифи и малку пуштам само мобилен.

Јас вчера не приметив дека немаше мрежа, еве Прилеп баш сум уште и немам приметено проблеми со мрежата. Јас го оставам на преферирај 3g за да заштедам батерија и така го чувам по цели деној. Интернет имам пуштено неделен и него нема да го истрошам, оти повеќе сум на вифи и малку пуштам само мобилен.
Nee sekade problemot niz Prilep,pola bazni se ok,druga polovina se ima/nema

Зошто операториве последно време глумат маркетинг агенции отколку телекомуникациски оператори? Сакам квалитетна мрежа услуга понуди, не нетфликс да ми даваш.

нема што друго да понудат затоа е така. Вака како партнери тие лапаат %

Netflix preku A1 ke bide dostapen za mnogu brzo, nema sporedba so nieden drug servis za gledanje filmovi. Edinstvena maana e sto nema makedonski prevod, tuku samo hrvatski. Ama posto vekje ima se pogolem broj korisnici od kaj nas, verojatno i makedonski ke ima... A1 5G fix net zasega nema, mrezata e preopteretena ama do prolet vekje treba da e ovozmozen.

Netflix preku A1 ke bide dostapen za mnogu brzo, nema sporedba so nieden drug servis za gledanje filmovi. Edinstvena maana e sto nema makedonski prevod, tuku samo hrvatski. Ama posto vekje ima se pogolem broj korisnici od kaj nas, verojatno i makedonski ke ima...
Se nadevame deka ke ima i kaj nas Netflix ama jas mislam dodeka ne vovedat makedonski nema kaj nas da go dadat, a makedonski na Netflix samo koga vrbata grojze ke rodi no sepak da bideme optimisti

Nema vrska toa, hrvatski prevod ima na 99% taka da moze da se sledi
Da no potrebno e platformata da ima makedonska podrska, primer skyshowtime ima kaj nas pretstavnistvo i platformata moze da se stavi na mk jazik iako na 90% od filmovite i seriite nema mk prevod ja imam platformata, isto hbo max samo sto kaj niv na 80% od programata ima mk prevod.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom