Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Реално,многу е паднат стандардот кај А1 како фирма .А1 се најкрш порано беа многу добри сеа и услуга крш и вработени надркани крш и буџети не даваат више.
da, toa e Ungarska firmaПрегледај го приврзокот 388212
Автоматски споено мислење:
Ovie bea zaintersirani za nasiot pazar kako sto razbrav, a gledam kade rabotat ne se losi.
i na makedonski poraka, epa Albanija ke ide napredПрегледај го приврзокот 388212
Ovie bea zaintersirani za nasiot pazar kako sto razbrav, a gledam kade rabotat ne se losi.
Реално,многу е паднат стандардот кај А1 како фирма .
Сум уште корисник,сум бил и вработен ,знам како беше и внатре атмосфера.Има прекрасни луѓе како колеги но како плата и атмосфера беше лошо . Имаш луѓе кои работеа и по 10 години да посветат за квалитет на фирмата,но немаше никаков исход . Секој ден или имаше напуштања или нови огласи или нови лица ќе дојдат и по недела дена бегаа одма.
Поставуваат цели и таргети,работиш како коњ но мотивација брзо паѓаше. Работиш површно и колку да помине основно денот .
Паднат е баајѓи квалитетот на услуги и работење/стандардите во А1 .
isto i za promena sim karticka, izgorDa da baz se iznenadiv za promena ba tarifen model bese 59 sega e 99 go pise a vo smetka mi naplatija 299 den kako e toa mozno
Toa miss call odamna ima problem....im prijaviv i kazaa deka ....dekaaa i tolkuu.....isto i za promena sim karticka, izgor
problem so propusteni povici, ne stiga sms, momentalno
Колку е сега промена на сим картичка? Мене ми кажаа дека е 200 денариisto i za promena sim karticka, izgor
problem so propusteni povici, ne stiga sms, momentalno
Џабе ќе пријавуваш, треба од таму да си ги регулираат проблемите кои што постојат. Потребно е да постават нови антени кај што ги извадија за да се зајакни мрежата, бидејќи снемува од селава накај Прилеп мрежа особено кај што има дрвја од страна на патиштата.Toa miss call odamna ima problem....im prijaviv i kazaa deka ....dekaaa i tolkuu.....
Дали некој има на мрежата на Телеком а што бил А1 да каже за покриеност и сигнал?Колку е сега промена на сим картичка? Мене ми кажаа дека е 200 денари
Џабе ќе пријавуваш, треба од таму да си ги регулираат проблемите кои што постојат. Потребно е да постават нови антени кај што ги извадија за да се зајакни мрежата, бидејќи снемува од селава накај Прилеп мрежа особено кај што има дрвја од страна на патиштата.
Jas, za mojov region Kocani na Telekom e daleku podobra mrezata.Дали некој има на мрежата на Телеком а што бил А1 да каже за покриеност и сигнал?
A1 4G+ vo kocaniJas, za mojov region Kocani na Telekom e daleku podobra mrezata.
na A1???A1 4G+
A1 4G+ vo kocani
Napravi test vo centar na grad, naprimer na mene na Telekom kaj srednoto Goso Vikentiev bidejki tamu ima predavatel kacuva nad 300mbps, ama poentata e vo centar i povekje razdvizenite mesta a ne pod bazna, cisto neverovatno tolku i pod bazna da kace vo Kocani na A1.A1 4G+ vo kocani
Ова повеќе на 5G личи. Колку плаќаш месечно и кој модел на телефон го имаш за да доловиш онакви огромни брзини.A1 4G+
A1 4G+ vo kocani
Чисто сумљам дека има улога и моделот на телефон, јас имам samsung, брат ми huawei и кога мерев брзина на исто место кај мене в село на брат ми телефонот качи до 100ка брзина и кај мене ми качи само до 78. Ама сега немам измерено подолго време, последно во Мај тестирав на истата локација и брзината беше намалена.Napravi test vo centar na grad, naprimer na mene na Telekom kaj srednoto Goso Vikentiev bidejki tamu ima predavatel kacuva nad 300mbps, ama poentata e vo centar i povekje razdvizenite mesta a ne pod bazna, cisto neverovatno tolku i pod bazna da kace vo Kocani na A1.