А1 Македонија

IMG_0027.png
Автоматски споено мислење:

Ovie bea zaintersirani za nasiot pazar kako sto razbrav, a gledam kade rabotat ne se losi.

А1 се најкрш порано беа многу добри сеа и услуга крш и вработени надркани крш и буџети не даваат више.

А1 се најкрш порано беа многу добри сеа и услуга крш и вработени надркани крш и буџети не даваат више.
Реално,многу е паднат стандардот кај А1 како фирма .

Сум уште корисник,сум бил и вработен ,знам како беше и внатре атмосфера.Има прекрасни луѓе како колеги но како плата и атмосфера беше лошо . Имаш луѓе кои работеа и по 10 години да посветат за квалитет на фирмата,но немаше никаков исход . Секој ден или имаше напуштања или нови огласи или нови лица ќе дојдат и по недела дена бегаа одма.

Поставуваат цели и таргети,работиш како коњ но мотивација брзо паѓаше. Работиш површно и колку да помине основно денот .

Паднат е баајѓи квалитетот на услуги и работење/стандардите во А1 .

Прегледај го приврзокот 388212

Ovie bea zaintersirani za nasiot pazar kako sto razbrav, a gledam kade rabotat ne se losi.
da, toa e Ungarska firma

Прегледај го приврзокот 388212

i na makedonski poraka, epa Albanija ke ide napred :) Samo vo juli imaat 2 milioni turisti. Alal da im e.

Реално,многу е паднат стандардот кај А1 како фирма .

Сум уште корисник,сум бил и вработен ,знам како беше и внатре атмосфера.Има прекрасни луѓе како колеги но како плата и атмосфера беше лошо . Имаш луѓе кои работеа и по 10 години да посветат за квалитет на фирмата,но немаше никаков исход . Секој ден или имаше напуштања или нови огласи или нови лица ќе дојдат и по недела дена бегаа одма.

Поставуваат цели и таргети,работиш како коњ но мотивација брзо паѓаше. Работиш површно и колку да помине основно денот .

Паднат е баајѓи квалитетот на услуги и работење/стандардите во А1 .

Не вложуваат во мрежата, а тоа што почнале за 4000 денари претплати да даваат 15.000 буџет е страшно не знам Телеком дава 38.000 денари буџет за 4000 ден комбо.... Телеком приметив дека многу вложува во мрежата во последно време. Баш се изненадив кога барав од Телеком понуда ми дадоа огромен буџет 38.000 а овие 15.000 А1 на 10 години корисник чекам да ми заврши договорот уште месец и толку .

Da da baz se iznenadiv za promena ba tarifen model bese 59 sega e 99 go pise a vo smetka mi naplatija 299 den kako e toa mozno

Da da baz se iznenadiv za promena ba tarifen model bese 59 sega e 99 go pise a vo smetka mi naplatija 299 den kako e toa mozno
isto i za promena sim karticka, izgor

problem so propusteni povici, ne stiga sms, momentalno

Последно уредено од модератор:
isto i za promena sim karticka, izgor

problem so propusteni povici, ne stiga sms, momentalno
Колку е сега промена на сим картичка? Мене ми кажаа дека е 200 денари
Toa miss call odamna ima problem....im prijaviv i kazaa deka ....dekaaa i tolkuu.....
Џабе ќе пријавуваш, треба од таму да си ги регулираат проблемите кои што постојат. Потребно е да постават нови антени кај што ги извадија за да се зајакни мрежата, бидејќи снемува од селава накај Прилеп мрежа особено кај што има дрвја од страна на патиштата.

Колку е сега промена на сим картичка? Мене ми кажаа дека е 200 денари

Џабе ќе пријавуваш, треба од таму да си ги регулираат проблемите кои што постојат. Потребно е да постават нови антени кај што ги извадија за да се зајакни мрежата, бидејќи снемува од селава накај Прилеп мрежа особено кај што има дрвја од страна на патиштата.
Дали некој има на мрежата на Телеком а што бил А1 да каже за покриеност и сигнал?

A1 4G+

A1 4G+ vo kocani
Ова повеќе на 5G личи. Колку плаќаш месечно и кој модел на телефон го имаш за да доловиш онакви огромни брзини.
Napravi test vo centar na grad, naprimer na mene na Telekom kaj srednoto Goso Vikentiev bidejki tamu ima predavatel kacuva nad 300mbps, ama poentata e vo centar i povekje razdvizenite mesta a ne pod bazna, cisto neverovatno tolku i pod bazna da kace vo Kocani na A1.
Чисто сумљам дека има улога и моделот на телефон, јас имам samsung, брат ми huawei и кога мерев брзина на исто место кај мене в село на брат ми телефонот качи до 100ка брзина и кај мене ми качи само до 78. Ама сега немам измерено подолго време, последно во Мај тестирав на истата локација и брзината беше намалена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom