Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
simni Speedtest app od Play Store da vidime poveke detali okolu brzinataKocani
4g+ локација стара општина4 ili 5g? Lokacija otprilika....?
Nesto pustile srce.? ili ...
Ami kako ke te ubedat....mora nekako da go molzat narodot za nisto....Italija vo Eu,golema zemja mn,narod,nemaat visoki plati kako ostanatite,mn,operatori mn,virtuelni site rabotat za 6/7€ ima ponudi sto se so 100/200gb, isto i Romanija,Polska i mn, drugi...Држава: Црна гора
Население: 620.000 жители
Мобилни оператори: 3
Telekom.me | 1.me | mtel.me
Понудата летово вака изгледа
Прегледај го приврзокот 387767
Автоматски споено мислење:
*mala drzava sme bile, mnogu bile 3 operatori, bla bla bla
100gb за 299 денари имаш сега од А1 што е сосема ОК.Ami kako ke te ubedat....mora nekako da go molzat narodot za nisto....Italija vo Eu,golema zemja mn,narod,nemaat visoki plati kako ostanatite,mn,operatori mn,virtuelni site rabotat za 6/7€ ima ponudi sto se so 100/200gb, isto i Romanija,Polska i mn, drugi...
Nie deka na balkan najotepani namnogu plajkame so najniski plati....
Aaaa,vaka ke se navredime so 4g+ i VoLte ...so ni falii .....haaaaasamo da e stabilno kako prethodno... mene licno 5g ne mi treba pa +200mbps imase na 4g+ kolku da bidi doma seuste sum na 50/3 pa nema problem....mozebi ke pustat 5G za site, valjda ne se samo glupive telefoni
Ama pripejd.......299 ama samo internet.?100gb за 299 денари имаш сега од А1 што е сосема ОК.
За 200 денари имаш 5gb и се неограничено од Lycamobile или 133.33 месечно со годишен план платен однапред.
Ако гради некој оператор инфраструктура ќе му треба време да си ја врати инвестицијата. Мала земја сме, ама во некои делови раселена или скроз нема луѓе како Мариово.
Ама постпејд пакетите дека се скапи да скапи се и затоа Lycamobile направи малку размрдување во припејд и тоа доста се виде дека можат да понудат многу повеќе за помалку. Плус разговорите со странски земји кај што има Lycamobile се бесплатни или 1 ден/ минута.
Bratce na domasen internet brzinata zavisi od tarifata, i jas sum od Kocani na DOCSIS kabelski internet nikogas ne mi e bilo pod 80/90 download i 7 upload, ama tarifata mi e 100 download i 10 uploadKocanii
odma go iskara, inaku da, treba da pise deka e fiksen net ama posledno koga imam mereno vo Kocani ne bese nad 20/2 mobilnata, za zalBratce na domasen internet brzinata zavisi od tarifata, i jas sum od Kocani na DOCSIS kabelski internet nikogas ne mi e bilo pod 80/90 download i 7 upload, ama tarifata mi e 100 download i 10 upload
Автоматски споено мислење:
Ako prais vekje test pisi podetalno nesto a ne samo kocani
E taka e za mobilnata vo centar na gradot na telekom 200/50 na A1 30/5odma go iskara, inaku da, treba da pise deka e fiksen net ama posledno koga imam mereno vo Kocani ne bese nad 20/2 mobilnata, za zal
А1 ја имаше најбрзата мобилна мрежа во цела Македонија, ама со модернизацијата на мрежата и со тоа 5G -то ја смалија брзината на 4G и тек треба да поставуваат нови базни станици.E taka e za mobilnata vo centar na gradot na telekom 200/50 na A1 30/5
Vo Kocani i regionot od vreme Telekom ima pogolema brzina i ima mnogu sela sto voopsto nemaat 4G na A1 seuste.А1 ја имаше најбрзата мобилна мрежа во цела Македонија, ама со модернизацијата на мрежата и со тоа 5G -то ја смалија брзината на 4G и тек треба да поставуваат нови базни станици.