А1 Македонија

Највероватно работаат нешто во тој дел, има антена на брдоно над подмоље таму на средина помеѓу Струга и Охрид
A1, do 26,05/ 2g,e komplet iskluceno.....
Bez izvestuvajne bez nisto....
Koj ima nokia, neka ceka do petok....

A1, do 26,05/ 2g,e komplet iskluceno.....
Bez izvestuvajne bez nisto....
Koj ima nokia, neka ceka do petok....
Има 2G, можно е на местата кај што менуваат антени опрема да нема, инаку има на тие места кај што завршија. Дали имаш инфо за 5G дали е поставено низ цела Пелагонија, т.е. Прилеп и Битола и околината односно селата? Бидејќи на speedtest ми дава дека имаат тестирано во Кривогаштани, Крушеани и уште некое село беше.

Има 2G, можно е на местата кај што менуваат антени опрема да нема, инаку има на тие места кај што завршија. Дали имаш инфо за 5G дали е поставено низ цела Пелагонија, т.е. Прилеп и Битола и околината односно селата? Бидејќи на speedtest ми дава дека имаат тестирано во Кривогаштани, Крушеани и уште некое село беше.
Bitola e celosno pokriena so 5g ,za prilep znam deka kaj avtobuskata stanica deka ima

Stoi na tel,deka ima 2g, ama si nedostapen i ne mozes da zvonis..do petok popladne, ke ja pustele....
Prilep ima 5g pusteno ama jas nemam 5g tel,za da znam kade/kako...
Samo znam deka 4g+ na mesta kade sto bese 4-5 crti sega e na edna i niedna....

Ohrid nikad nemalo polosa mreza, dali rabotat ili ne, ne se znae ama moras 5 pati da zvonis za da pocne da zvoni... volte e bolje ama idiotive ne go pustaat za pripejd korisnici, pa macenje ke bide uste dolgo

azurirale nesto na app
Автоматски споено мислење:

daj da prasame dali ke kazat kako odi menuvanjevo na mrezava, da ne prijavuvane ako stvarno rabotat, cel den se macam da dobijam nekogo

Тие нон стоп нешто работаат без да кажат ако има прекини туку вака стои за мрежата на А1 месец дена веќе (Струга припејд број)

Attachments

• a1 mreza.jpg
    a1 mreza.jpg
    43 KB · Прегледи: 23
Тие нон стоп нешто работаат без да кажат ако има прекини туку вака стои за мрежата на А1 месец дена веќе (Струга припејд број)

Od lyca samata zamina na vodafone albanija, A1 nemase konekcija....

Attachments

• IMG-4bcc5d3758467d2e9289d07011612c66-V.png
    IMG-4bcc5d3758467d2e9289d07011612c66-V.png
    69,6 KB · Прегледи: 13
5g, na lyca samo da proba koj ima telefon....
Posledno infoo bese deka nema da ima 5g,na lyca naskoro
И јас мислам потешко 5г на лајка ама ето во мрези пишит дека има

Te povrzuva na mrezata ili samo ja naoaga kako dostapna
Не сум пробал да се поврзам, само видов дека има 5г а порано немаше

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom