Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Imas 60gb vo S tarifata toa e novo sega za segaИма шанси овие да пуштат нешто ново во тарифите за мобилен?
Ми дадоа 20 посто попуст на било која тарифа дали вреди да активирам ова со неограничен интернет или ќе има нешто подобро сеа за брзо ?
????Каде ти го дадоа попустот?
Ова е нешто ново супер во секој случај и мислам дека се исплатиNa viber mi prarija kod za popustПрегледај го приврзокот 379057
ova e veke drugo, -200 imas na koja sakas tarifa ako si na kombo M odnosno nova M vo kombo tie 899-200= 699Na viber mi prarija kod za popustПрегледај го приврзокот 379057
vredi zemi ja, samo ne toj telefon zs nema 5g, izberi drugNa viber mi prarija kod za popustПрегледај го приврзокот 379057
Земај ја убавезно понудава е топ и плус гледај земи некој понов телефон или според буџетот нешто испланирај имаш топ уреди на страната, разгледај обавезно.Na viber mi prarija kod za popustПрегледај го приврзокот 379057
И без надградба тапа е мрежата од А1, од лани е такаОхрид, Струга и Преспа у наредниот период ќе се работи надградба на мрежа.
Како што беше Прилеп, Битола... така и таму.
Zosto nikoj ne se zali tuka i ne prijavuva vo a1, deka na lokaciia oxrid kon struga nema voopsto mreza 5-6 denovi .....И без надградба тапа е мрежата од А1, од лани е така))
Drugar ne sum od tamu ne znam detali ,samo tranzit, a sega imam blizok na bolnica erazmo,i site baraat nekoj so br,od telekom ,5ti den nema mreza ,na moment na albanska odi i pak se maci telefonot,se vrajka a1.mk na 0 ili 1 crtka, i nevozmozno e da se razberes, vrabotenite vikaat 1 nedela e vaka.... Iritacija e sto ne pustaat,komunikacija samo po Tel....Мртов агол ти е подмоље)))
Minatata nedela bev cel den tamu imase samo 2i3g/ 4g voopsto....se zvonev 1234, vikaat pocnavme so rabota, im vikam rabotete 5g,pojacajte Lte ne ja isklucuvajte...i kako so bandera da zboruvas....Drugar ne sum od tamu ne znam detali ,samo tranzit, a sega imam blizok na bolnica erazmo,i site baraat nekoj so br,od telekom ,5ti den nema mreza ,na moment na albanska odi i pak se maci telefonot,se vrajka a1.mk na 0 ili 1 crtka, i nevozmozno e da se razberes, vrabotenite vikaat 1 nedela e vaka.... Iritacija e sto ne pustaat,komunikacija samo po Tel....