А1 Македонија

Има шанси овие да пуштат нешто ново во тарифите за мобилен?

Ми дадоа 20 посто попуст на било која тарифа дали вреди да активирам ова со неограничен интернет или ќе има нешто подобро сеа за брзо ?

Ми дадоа 20 посто попуст на било која тарифа дали вреди да активирам ова со неограничен интернет или ќе има нешто подобро сеа за брзо ?

Каде ти го дадоа попустот?

Охрид, Струга и Преспа у наредниот период ќе се работи надградба на мрежа. :)
Како што беше Прилеп, Битола... така и таму.
И без надградба тапа е мрежата од А1, од лани е така :)))

Мртов агол ти е подмоље :))))
Drugar ne sum od tamu ne znam detali ,samo tranzit, a sega imam blizok na bolnica erazmo,i site baraat nekoj so br,od telekom ,5ti den nema mreza ,na moment na albanska odi i pak se maci telefonot,se vrajka a1.mk na 0 ili 1 crtka, i nevozmozno e da se razberes, vrabotenite vikaat 1 nedela e vaka.... Iritacija e sto ne pustaat,komunikacija samo po Tel....
Автоматски споено мислење:

Drugar ne sum od tamu ne znam detali ,samo tranzit, a sega imam blizok na bolnica erazmo,i site baraat nekoj so br,od telekom ,5ti den nema mreza ,na moment na albanska odi i pak se maci telefonot,se vrajka a1.mk na 0 ili 1 crtka, i nevozmozno e da se razberes, vrabotenite vikaat 1 nedela e vaka.... Iritacija e sto ne pustaat,komunikacija samo po Tel....
Minatata nedela bev cel den tamu imase samo 2i3g/ 4g voopsto....se zvonev 1234, vikaat pocnavme so rabota, im vikam rabotete 5g,pojacajte Lte ne ja isklucuvajte...i kako so bandera da zboruvas....

Последно уредено:
Највероватно работаат нешто во тој дел, има антена на брдоно над подмоље таму на средина помеѓу Струга и Охрид

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom