А1 Македонија

Има ли некоја опција на А1 да се гледа колку интеренет трошам месечно?
Знам порано близоо кога беа имаа ама сеа да не може некако преку она страната за рутерот кај што се менува падворди итн или некој друг начин.
Porano imase a sega nema nisto....na moj a1,stoi fix, broj nema ni soobrajkaj ni nisto...
Автоматски споено мислење:

Уште да имаа во Прилеп можност за ова... Засега само 100/5 за физички лица, за фирми можело 100/100. Тешка ретардација
Vo Prilep nema nisto novo.....diskriminacija na nivo koristis ist paket kombo M, nekoj sega sto e na kombo S, ima 50/5 jas na M imam 50/3 ....a mojot paket sega e 100/10
Kalimero.....

Знам порано близоо кога беа имаа ама сеа да не може некако преку она страната за рутерот кај што се менува падворди итн или некој друг начин.
preku Mojot A1 app mozes da vidis

Уште да имаа во Прилеп можност за ова... Засега само 100/5 за физички лица, за фирми можело 100/100. Тешка ретардација
paketot e dostapen za site :) naracaj online preku webshop www.a1.mk ili 025102866 i ke ti namestat odma

100/10 docsis
100/100 optika
А1 низ Прилеп е започнат со ширење на оптичка мрежа, само потребно е да се подаде барање и да се испита техничка можност за технологијата. Инаку не знам каква е ситуацијата, ама веќе училиштата и болницата се поврзани со оптика од А1 или имаат можност за оптика да користат, а за приватно лице незнам како функционираат и дали имаат цел веднаш да почнат да преместуваат од една технологија во друга. Подај барање преку контакт центарот или преку a1 live shop и поврзи се ако има кај тебе, среќа имате вие од Прилеп, додека селата дремиме на бакар/ комбо бокс.

Преку мојот А1 веб и андроид апликацијата

100/10 docsis
100/100 optika
А1 низ Прилеп е започнат со ширење на оптичка мрежа, само потребно е да се подаде барање и да се испита техничка можност за технологијата. Инаку не знам каква е ситуацијата, ама веќе училиштата и болницата се поврзани со оптика од А1 или имаат можност за оптика да користат, а за приватно лице незнам како функционираат и дали имаат цел веднаш да почнат да преместуваат од една технологија во друга. Подај барање преку контакт центарот или преку a1 live shop и поврзи се ако има кај тебе, среќа имате вие од Прилеп, додека селата дремиме на бакар/ комбо бокс.

Појдено и во салон и преку email и преку некоја неизвестена тетка која ми се јави да ми каже дека ми истекува договорот, од сите добив одговор дека моментално за приватни лица не е овозможена оптика.

Земав телефон од а1 за 0 денари и у договорот на крај ми пишува нереализирана субвенција 1500.Дали таа субвенција ќе може да се искористи?

Земав телефон од а1 за 0 денари и у договорот на крај ми пишува нереализирана субвенција 1500.Дали таа субвенција ќе може да се искористи?
da, imas 90 dena da ja iskoristis... Odi vo salon i zemi si nesto, imaat top bezicni slusalki i sl.

Izvestuvanja samo za kabel imaat, toa sto moze da ostanete 3 dena bez mreza srede rabotno vreme ne mora da se najavi hahah

Izvestuvanja samo za kabel imaat, toa sto moze da ostanete 3 dena bez mreza srede rabotno vreme ne mora da se najavi hahah

Ama toa nikoj nit pisuva nit se buni, ako nema lycamobile, odma se kreva uka/buka 50 postovi placejne kemkajne....
Eve 2 dena nema mreza nikakva vo pomegu Oxrid - Struga reon okolu sv,erazmo....

Ama toa nikoj nit pisuva nit se buni, ako nema lycamobile, odma se kreva uka/buka 50 postovi placejne kemkajne....
Eve 2 dena nema mreza nikakva vo pomegu Oxrid - Struga reon okolu sv,erazmo....
Охрид, Струга и Преспа у наредниот период ќе се работи надградба на мрежа. :)
Како што беше Прилеп, Битола... така и таму.

Охрид, Струга и Преспа у наредниот период ќе се работи надградба на мрежа. :)
Како што беше Прилеп, Битола... така и таму.
Prilep-Bitola ke potpisam na pismeno deka ja rasipaja mrezata (11god, znam kako bese)Lte e skroz radipana,so ispadi i 24/7 miss call...

Зошто не можам да го продолжам договорот со а1 нова сим онлајн, бирам тарифа и купи онлајн и ме префрла да бирам телефон страната нешто не им е во ред или јас грешам негде

Prilep-Bitola ke potpisam na pismeno deka ja rasipaja mrezata (11god, znam kako bese)Lte e skroz radipana,so ispadi i 24/7 miss call...
Битолчани се ептен тежок народ. Појќе од сите градови се жалат на забелешки:ROFLMAO:

Зошто не можам да го продолжам договорот со а1 нова сим онлајн, бирам тарифа и купи онлајн и ме префрла да бирам телефон страната нешто не им е во ред или јас грешам негде
Да,изгледа . За сериозна компанија,апликациите у последно време многу им багираат,страната исто шо им е главна

spored mapava na speedtest app, dava deka nakaj resen se raboti nova mreza ama mora da dadat izvestuvanje kako vaka... ona so Slavco botot pogolema glupost nemalo i na web koga otvoras a1.mk ti vika instaliraj Mojot A1 iako app vekje ja imas instalirano... imaat bagovi ama so combo ponudata se najevtini samo da imate moznost za optika ili pa aman veke neka pustat combo box na 5g kaj so nema optika

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom