А1 Македонија

Здраво. Дали може некој да ми каже како оди порачување на телефон online од А1? Договорот ми е поминат па сакам да го продолжам договорот и да земам некој телефон.Гледам има некој телефони со online порачка имаат некои попусти па незнам како оди тоа, кај да го продолжам договорот, каде ќе стигни телефонот?

Здраво. Дали може некој да ми каже како оди порачување на телефон online од А1? Договорот ми е поминат па сакам да го продолжам договорот и да земам некој телефон.Гледам има некој телефони со online порачка имаат некои попусти па незнам како оди тоа, кај да го продолжам договорот, каде ќе стигни телефонот?

Телефонот ќе ти стигни после месец и пол ако нарачуваш онлајн.

Како да не, месец и пол. Јас порачав за 3-4 дена ми стигна.

Инаки, друже, ги следиш чекорите што ти ги дава самата веб страна. Кликни "Нарачај онлајн" и после оди чекор по чекор. Јас пред два месеци така нарачав и се беше океј. Доставата му оди преку Delco, мислам беше.

Како да не, месец и пол. Јас порачав за 3-4 дена ми стигна.

Инаки, друже, ги следиш чекорите што ти ги дава самата веб страна. Кликни "Нарачај онлајн" и после оди чекор по чекор. Јас пред два месеци така нарачав и се беше океј. Доставата му оди преку Delco, мислам беше.
А како оди со продолжување на договорот? Мене ми е истечен

А како оди со продолжување на договорот? Мене ми е истечен
Епа ќе видиш. Мислам имаше да кликниш за "Обнова на договор". Лесно е. Ќе ги следиш инструкциите.

А1 скрос одлепиле..... субвенции за 799ден предплата изнесуваат 5000ден. за нови корисници и постоечките корисници кои имаат намера да си го продолжат договор...... Значи апсолутно не им е гајле за постоечките корисници....ќе си одам Телекабел.... Барем нема да се замарам со овие глупости повеќе.

Speedtest vo vozejne 100km/h. lokacija pomejgu Prilep i Bitola
Ednas odamna imav napraveno test toa bese edvaj 2/3mbps ova e sega ekstra

Attachments

• Screenshot_20200212_105132_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    Screenshot_20200212_105132_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    309,2 KB · Прегледи: 60
Koga se javuvam na eden broj, glas od operator mi kazuva ,, nema veke prostor za snimanje na razgovori,, sto e problemot znae nekoj ?

Дечки ми треба помош...синовите на пријателката пред некој месец заминаа во Германија и останаа нивни мобилни пројчиња преку А1. Може ли да се откаже договорот без нивно присаство или полномошно? Има ли некоја опција за мирување на договорот?

Би требало да е лично откажувањето ако е нивно име, не може некој туку така да откаже претплата на друг број, па и мајка да е.

Ако се за кратко може да поднесат мирување од 1-3 месеци, ама за толку после ќе им се продолжи договорот.
Требало тие работи да си ги средат пред да заминат, а најдобро е да си плаќаат претплата или друг да ги користи и плаќа.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

A1, се слушаме? Глобален проблем?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom