А1 Македонија

Не е кај сите исто за интернетот, зависи од дента кога сте го потпишале/обновиле договорот, кај мене е од 20ти.
Нема врска датата, јас го потпишав на 8ми, но ми почнува од 1ви, а и кога го обновив ми продолжи од 1ви. А на брат ми и повеќето што се на Вип им е од 25ти.

Нема врска датата, јас го потпишав на 8ми, но ми почнува од 1ви, а и кога го обновив ми продолжи од 1ви. А на брат ми и повеќето што се на Вип им е од 25ти.
Може е до разликата од пакетите, дали се на фирма итн, јас потпишав на 20ти ноември и ми се ресетира на 20ти, ваљда нема потреба принтскринови да ставам на темава и да се убедуваме.

Набрзина овај стар одговор им го најдов.

Ајде сега ќе се разубедуваме што е, како е. Ви велам потпишав на 20ти и од тогаш ми е пресметковниот период, гледате одговор од лице од Вип дека најверојатно за одредени броеви е од 21-20ти.

db1e0951e3e62534f352ce9103128c4e.jpg
c8cf68bc7d1dc76e6a4c8632bdd5b4d5.jpg

VIP mamicata mamina da vi ebam!!!! Dodeka bese ONE vklucuvav 2 GB za 150 den a sega e 1 GB za 200 den mameto vase lopovsko!!!

Овие нормално се ??? Xl Neo е 2800 денари тарифа????:kuracc:

Ајде сега ќе се разубедуваме што е, како е. Ви велам потпишав на 20ти и од тогаш ми е пресметковниот период, гледате одговор од лице од Вип дека најверојатно за одредени броеви е од 21-20ти.

Може сега им е сменето откако се споија со Оне, ама за првите корисници знам дека беше 26-25ти. Тогаш плаќаа и за 10 дена и периодот не започнуваше веднаш, туку како на сите.

Ај некој друг нека праша може различен одговор ќе има. :icon_lol:

Screenshot_20180530-173651~2.png

1vi I 25ti se najcesto, mozda nekoi se 20ti, ali definitivno ne e datumot na sklucuvanje.

1vi I 25ti se najcesto, mozda nekoi se 20ti, ali definitivno ne e datumot na sklucuvanje.
Како и да е сите различно сме, затоа и овие што ги вреѓаат дека им го украле интернетот треба да си проверат од кога им е тарифирањето.

Pa ne e tesko da si namestis telefonot da ti smeta ista data od koa ti smeta vip. Obicno e isto. Ama mislam deka provajderite smetaa razlicno nekako, u stil ako pustis net i go pocnes megabajtot ti go smeta ko cel. I taka na poveke konekcio se sobira. Dodeka telefonot ti smeta tocno kolku si istrosil.. zatoa moze da varira. Barem taka sum slusnal. Vo momentov e isto.

Screenshot_20180530-200933.png Screenshot_20180530-200930.png

Некои се чудат како може да се потрошат 10GB за десет дена или 5GB за 5 дена.

Инстаграм, ФБ, твитер, тапаталк, апликација за гледање фудбал и апдејти на некои апликации од 1ви мај па до овој момент кај мене на мобилен е потрошено 15GB wifi плус 5GB 4G
По пресметките на мобилниот.

Инстаграм највеќе ви троши, кај мене 4GB цел месец и тоа онака само проверувам секој ден.
Тие што се жалат дека операторот ги краде прво нека си наместат од која дата да им пресметува и да видат која апликација колку троши.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

odi na lyca 2 gb se 129den,=30denovi, sega ima i novi 2gb 99den =7 denovi,

Аман бе трајко неостварена желба ти остана да си агент на лајка, и ко за малер ниту еден салон не отворија,па само по форуми остана да ги промовираш :D Нека зема плата некој дембел што го мрзи да креира јузернејм и да дава корисничка поддршка на форуми.

Аман бе трајко неостварена желба ти остана да си агент на лајка, и ко за малер ниту еден салон не отворија,па само по форуми остана да ги промовираш :D Нека зема плата некој дембел што го мрзи да креира јузернејм и да дава корисничка поддршка на форуми.
nema sto dagi promoviram taa e vistinata ,a saloni nikade vo svetot, nemaat rabotat so lokalni mobi shop, .....pa neli se virtuelni.....??pa se e kaj niv virtuelno ....

Гледам јас ќе ја пцуеш Марија набрзо [emoji12]
На фирма ти е тарифата?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom