Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што и се случи на старата? Ја имаш? Си ја користиш старата и кога ќе падне мрежата, ја ставаш новата картичка.Дали некој има направено замена на картичката и за колку време се активира новата (припејд)
Дечко, се користи старата картичка додека не ти падне мрежата, на неа можеш се да правиш. Кога ќе падне мрежата, ќе ја ставиш новата и тогаш ќе си користиш се што сакаш. Зошто комплицираш не знам, иначе околу 3-4 дена се чека.На новата картичка имам мрежа ама неможам интернет да користам а можам да се јавувам и да праќам пораки прашав на fb ми рекоа требало да се активира затоа прашав колку се чека за активација
Дечко, се користи старата картичка додека не ти падне мрежата, на неа можеш се да правиш. Кога ќе падне мрежата, ќе ја ставиш новата и тогаш ќе си користиш се што сакаш. Зошто комплицираш не знам, иначе околу 3-4 дена се чека.
Нема врска и јас менував есента, бев на Вип исто и ја сменив во нано, па така направивтоа ти е ако идеш од еден на друг оператор, а замена на картица може има стара а сака од новите нано се активира одма, а не 3--4 дена![]()
Нема врска и јас менував есента, бев на Вип исто и ја сменив во нано, па така направивми кажаа во салонот кога ќе падне мрежата, замени ја и топ си беше
![]()
Не е терање инат, така беше, немам зошто да лажамСега инат терање до 101 и назад, кај мене не беше така 2 картици сменив и одма ја активира новата, старата оди во аут.
Не е терање инат, така беше, немам зошто да лажамда беше поинаку ќе му пишев на дечкото така.
Штом му пишале и него на Фејсбук од Вип дека треба да почека за активација значи е исти случај како мојот, само што јас не ја проверив мојата нова картичка одма штом ја земав, ја чував во фиока и кога падна мрежата, ја заменив![]()
Па одма се прави де, ама треба да чекаш некој ден да ти ја активираат. Иначе одма ми ја дадоа и мене новата. Не знам што не е јасно и не знам зошто би лажела а ако лажам јас, лаже и дечково погоре.
Па одма се прави де, ама треба да чекаш некој ден да ти ја активираат. Иначе одма ми ја дадоа и мене новата. Не знам што не е јасно и не знам зошто би лажела а ако лажам јас, лаже и дечково погоре.
Не те правам глуп бе дружеШто инат ке беше
Па уште глуп ме правиш па да де одма се прави ама се чека за активација, па ти го прочита ли тоа што го пишав јас ?
Еве ти нов одговор .
Немам што више да се дискутира.
Прегледај го приврзокот 194228