А1 Македонија

LG G3 4800 doplata i 600 mesecno so XL zar?? Nekako e predobro da e vistinito,matat li nesto? Не е шала телефонот,κонκуρенција на галаκсито5 и ајфонот. Ај мислења баш да видам.
XL со избор на телефон е 1399 ден плус 600 за телефон, 2000 ден ќе ти доаѓа на сметка.

XL со избор на телефон е 1399 ден плус 600 за телефон, 2000 ден ќе ти доаѓа на сметка.
Токму така. Само што тие 600 одат преку НЛБ и ги плаќаш одделно а не на сметка како кај Т-Мобиле. Бидејќи се работи за кредит, носителот на сметката треба да е вработен. Потврдено денес.

Денес осети ли некој проблеми со мрежата? Јас,моите другари и познаници, сите што сме на вип или бевме недостапни, или мрежата ни се губеше на секои 2 сек. Така да нема шанси и некој од вас да не осетил проблеми денес!?

Денес осети ли некој проблеми со мрежата? Јас,моите другари и познаници, сите што сме на вип или бевме недостапни, или мрежата ни се губеше на секои 2 сек. Така да нема шанси и некој од вас да не осетил проблеми денес!?
Da ima mreza a nedostapen si,ti stiga poraka pa 10sek,deka nekoj te baral,mu vrtid ti i ti vika nedostapen
I taka vo krug...denes e ok

Не е лошо да имаш Вип број. Се вадиш дека немало мрежа кога ќе те бараат...

Така да нема начин да докаже дека ти бил телефонот исклучен или си бил недостапен вистински

Да не падна денеска на VIP мрежава или ми се чини ??

Не можам да свртам на некому, ниту некој може мене да ме добие, блокирани се двата правци :facepalm: :tapp:

Исто во Гостивар Вип нема мрежа може 4-5 сата, баш сега другариве се жалат, јас им вртам кај мене кажува дека звони а телефонот не им реагира :D
Ај ќе ви дадат попуст 1/30 од сметка и завршена работа. :facepalm:

Излезе соопштение:

Почитувани корисници,

Денеска дојде до неочекувани технички проблеми во нашата мрежа, заради прекин на транспортната инфраструктура, како резултат на што нашите корисници почувствуваа намалени капацитети на мрежата во периодот од 12.36 до 14.39 часот. Професионалните екипи на Вип оператор и добавувачот на опрема интервенираа брзо, по што овие технички проблеми беа успешно отстранети и се воспостави нормално одвивање на целокупниот сообраќај. Би сакале да им се извиниме на нашите корисници за овие несакани технички проблеми и се надеваме дека ќе наидеме на разбирање. Вип оператор во континуитет работи на модернизација и надградување на мрежата со цел да обезбеди посовремена и поквалитетна услуга за своите корисници.

Благодариме за разбирањето.

Дури и минутата ја бројат за да пресметаат колку време имало потешкотии за да се воспостави повик :facepalm:

Сега пак ќе частат по 10-20 денари на претплатата затоа што немало мрежа цел ден :LOL:

не да падна прееска, ја му звонам на другар и гледам спушта си викам ај спие или има работа нешто, и после му викам што ми спушташ ми вика ти ме дупиш нешто гледам го нема позивот:pos:.....
на еден флаер од вип прочитав на таа апликацијата пишувало кој ќе бидат следните телефони, ама неможам да прочитам нигде знае некој ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom