- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Мене ми се и јавуваа, кога отидов да го земам телефонот ништо цена како за сите корисници.Јас сум 4година само ми стигаат пораки да го продолжам и попуст од 1000денари добивам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене ми се и јавуваа, кога отидов да го земам телефонот ништо цена како за сите корисници.Јас сум 4година само ми стигаат пораки да го продолжам и попуст од 1000денари добивам
Ma lekot e skroz da se otkachish, da im se izbrishesh tamu od sistemot pa da se uprpaat malku koga nema da bidesh registriran kako nivni korisnik pa mozda ke im svetne. Ako ne dobivam nikakov popust kakov postpaid, idam pripaid stavam 200 denara mesecno i furam. Oni gubat.аман бе ццц не им продужувам ке терам месец за месец
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
3Дечки, а колку месеци пред истек може да се продолжи договорот, 3 или 6 месеци беа?
Dali mozi korisnik na vip da mi prefrli kredit na one?
Тоа мислам дека е оние 8.000 што ги даваат за продолжување договор со задржување на тарифа.Дечки, каква е таа „цена со посебни понуди“ што ја имаат на ценовниците на телефоните?
Секој може да ја добие оваа понуда?Никаде не ја рекламираат, ама имаат понуда 666 денари, неограничени минути кон сите мрежи, неограничени смс кон сите мрежи и 6GB интернет, плус HTC 310 е бесплатно, денеска потпишав договор.
Да, секојСекој може да ја добие оваа понуда?
Sent from my ALCATEL_one_touch_995 using Tapatalk 2
Никаде не ја рекламираат, ама имаат понуда 666 денари, неограничени минути кон сите мрежи, неограничени смс кон сите мрежи и 6GB интернет, плус HTC 310 е бесплатно, денеска потпишав договор.