А1 Македонија

Јас сум 4година само ми стигаат пораки да го продолжам и попуст од 1000денари добивам
Мене ми се и јавуваа, кога отидов да го земам телефонот ништо цена како за сите корисници.

аман бе ццц не им продужувам ке терам месец за месец

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

аман бе ццц не им продужувам ке терам месец за месец

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ma lekot e skroz da se otkachish, da im se izbrishesh tamu od sistemot pa da se uprpaat malku koga nema da bidesh registriran kako nivni korisnik pa mozda ke im svetne. Ako ne dobivam nikakov popust kakov postpaid, idam pripaid stavam 200 denara mesecno i furam. Oni gubat.

Дечки, а колку месеци пред истек може да се продолжи договорот, 3 или 6 месеци беа?

Dali mozi korisnik na vip da mi prefrli kredit na one?

Дечки, каква е таа „цена со посебни понуди“ што ја имаат на ценовниците на телефоните?

Дечки, каква е таа „цена со посебни понуди“ што ја имаат на ценовниците на телефоните?
Тоа мислам дека е оние 8.000 што ги даваат за продолжување договор со задржување на тарифа.

Никаде не ја рекламираат, ама имаат понуда 666 денари, неограничени минути кон сите мрежи, неограничени смс кон сите мрежи и 6GB интернет, плус HTC 310 е бесплатно, денеска потпишав договор.

Никаде не ја рекламираат, ама имаат понуда 666 денари, неограничени минути кон сите мрежи, неограничени смс кон сите мрежи и 6GB интернет, плус HTC 310 е бесплатно, денеска потпишав договор.
Секој може да ја добие оваа понуда?

Sent from my ALCATEL_one_touch_995 using Tapatalk 2

Ja od Vip sum zadovolen :) imam edna tarifa sekoj mesec zborim so site mrezi po 2.5 denari a kon vip 1 denar :) i da zavrsi mesecot otkako ja aktiviram pak si prodolzuvam da zboram za taa cena :)

Sent from my Vodafone Smart II using Tapatalk 2

И јас пред некој слушнав дека на еден клиент му понудија такво нешто, додека јас чекав за друга работа. После се откажав ради гужва, па не прашав, само тој телефон влегува во таа понуда? Јас би нешто друго да земам, ако нормално дадат цени?

Друга работа, имате нет вчера и денеска? Кај мене ни за лек. Уште 20 дена иам договор со нив, и се поблиску сум до префлање во Оне. Или нека престанат да заебаваат или чао.

Значи колку се неписмени овие од Мобико тоа е невозможно, и не ми е јасно како некој им дозволил да бидат лиценциран сервис за телефоните од VIP.

10 дена ми е оставен телефонот кај нив со скршен дисплеј, убаво им реков дека сакам да си платам и да ми го поправат.

Денес го вратиле телефонот во салонот со појаснување дека не подлежел под гаранција, и дека демек неможеле да ме добијат на телефон, што уствари нема врска нити ми се јавил некој ни ништо.

Им звонам 5 пати не ми се јавува никој.

Аматери невидени. Со господ напред по вторпат ке им го праќам телефонот можеби овој пат ке сконтаат што е финтата. Неверојатно е што човек треба да направи за да му го поправат телефонот за 5 000 денари. Настрана муабетот што во локалните мобилари поправката е 2 000 денари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom