А1 Македонија

Дали некој има проблем со мобилната апликација на А1?!

Никако не можам да стигнам до опцијата за размена преку А1 нет сеф. Цело време е на loading и на крај кога ќе отвори не ми ги дава опциите за размена.

Дали некој има проблем со мобилната апликација на А1?!

Никако не можам да стигнам до опцијата за размена преку А1 нет сеф. Цело време е на loading и на крај кога ќе отвори не ми ги дава опциите за размена.
Да, јас не можам ништо да отварам

Od grcija raboti 5g,preku vodafone smeneti 20gb+3+1 site opcii od netSef...

Attachments

• Screenshot_20260713-201958_System UI.png
    Screenshot_20260713-201958_System UI.png
    151 KB · Прегледи: 12
11751731247.png

А1 Припејд 4Г+, локација Марино маало, базната што е наместена кај зградите. За 299 денари месечно и со секое надополнување +GB, ова е сосема одлично, особено по градовите кај што базните се на Band 3 и има поголема брзина и на друга фркефенција се. Ова подолу е од кај мене дома, населено место, мобилниот телефон ми беше поставен кај прозорецот и ја изваде оваа брзина, иначе по селата се знае дека е послаб сигналот + послаба брзина дава, ама со поставување на повеќе репетитори ќе се израмни брзината.
11748950235.png

Предности на А1 припејд:
-Одлични пакети за комуникација и интернет (вклучени неограничени минути и СМС)
- Супер брз мобилен интернет
- Покриеност со сигнал низ државата со 99% според моја проценка
- Бесплатни гигабајти со секое надополнување, над 5 години корисник има 20GB со важност од 15 дена со надополнување од 100 денари
Негативни страни: Недостасува 5G мобилна мрежа и VoLTE, се очекува во иднина да бидат достапни за сите корисници на А1, со целосно покривање на државата со постојан 4G/5G сигнал, се исклучува постепено 3G мрежата и неизвесно е дали повиците ќе бидат на VoLTE или ќе одат на 2G мрежа, во а1 припејд.

Кога ги пуштаат роденденските понуди? Август или септември?

Ај бе доста ги рекламираш А1, иди плати си реклама у Импресум на сајтов па фали ги.

Салонов кај пеглава го затвориле. Каде има сега во кисела вода салон знае некој?

А1 направи нови припејд тарифи: No limit M и No limit L.
Тие тарифи се со неограничен интернет, неограничени разговори и смс.
Како што гледав тие се поевтини од поспејд тарифата. No limit M е 599 денари за 2 недели а No limit L е 899 денари за 30 дена - еден месец.
Разликата помеѓу оваа припејд тарифа од Аlfa M е во цената 400 денари разлика ( поевтино во припејд ) но се разбира се губи роаминг во западен балкан нет сеф заштита на екран за 3 месеци буџет за телефон… А за 5Г несум сигурен, ако некој го има активирано тој пакет нека сподели инфо.
Таттко ли ти е Горан Ангелевски, директорот на А1?

Кога ги пуштаат роденденските понуди? Август или септември?
И јас чекам роденденска понуда за да обновам договор, ама мислам беше некаде на крај на август.

Back
На врв Bottom