А1 Македонија

Postpejd eftin...?????hm
Припејдот е поефтин..

Да, постпејдот е евтин е доколку го користиш бројот за зборење и интеренет (а не само за да го чуваш бројот, колку да го имаш) е далеку поевтина варијанта отколку припејд. Со нормално користење на услугите, за зборување, интеренет, интернет во странство, разговори во домашна мрежа и странство - да бев на припејд ќе платев барем 20 пати поскапо.

Да, постпејдот е евтин е доколку го користиш бројот за зборење и интеренет (а не само за да го чуваш бројот, колку да го имаш) е далеку поевтина варијанта отколку припејд. Со нормално користење на услугите, за зборување, интеренет, интернет во странство, разговори во домашна мрежа и странство - да бев на припејд ќе платев барем 20 пати поскапо.
Моментално а1 имаат за 499 денаеи (промотивмо 299 првиот месец и ако има чоек време секој месец рачно да деактивира и активира на ново) неограничени разговори и смс и 10гб нет и неограниечно на социјални мрежи.
Шо ни добил за тие пари на постпејд?

Мтел отепаните исто за 4200 годишно (350 месечно) 20гб и неогрсничени повици и пораки.

Е сега тој шо има потреба од роаминг/разговори во странство тогаш не е најповолна опција, ама не е дека разликата е огромна.

Изгледа ќе почнат да нудат претплата за Youtube Premium. Youtube Premium за почеток ќе почнат да нудат А1 Хрватска.

Има кај некој друг проблеми со брзината на фиксниот интернет од вчера?

A1 nesto novo od denes......ne sum mk,nemam net a mi zvonat odbiv mi pratija sms deka ima nova ponuda i zgolemeni brzini....
Edit; net sef ima povejke data roaming

Attachments

• IMG_20260326_155718.jpg
    IMG_20260326_155718.jpg
    211,2 KB · Прегледи: 16
Последно уредено:
A1 nesto novo od denes......ne sum mk,nemam net a mi zvonat odbiv mi pratija sms deka ima nova ponuda i zgolemeni brzini....
Edit; net sef ima povejke data roaming
Оптичкиот интернет го зголемиле на 500/500 и 1000/1000 за последните два пакети.За кабловски интернет е исто се

Оптичкиот интернет го зголемиле на 500/500 и 1000/1000 за последните два пакети.За кабловски интернет е исто се
Fala na infoo Ke vidam pokasno ,kabelski jas sum na star paket 50/3 pa mi zgolemija 100/5 , sega sigurno e 150 so10/15

⬇⬇⬇

⬇⬇⬇

Темава е за а1 оператор.

Одговор на Телеком понудите. Фино за корисниците. Сега Телеком се 400/200, овие 500/500. Искрено ова им се многу добри понуди. Интернет+ТВ А1 има за 1700 гига гига сега, Телеком 1600 имаат 150/75...

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom