- Член од
- 17 јули 2024
- Мислења
- 142
- Поени од реакции
- 203
Еве јас сум на Телеком и можи на поновите телефони колку сакаш esim броеви да додаваш
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мобилен нет.optika ili combo box?
kaj mene 3 dena celo vreme menja 4G/5G, nikako da ostane na 5G... da ne azuriraat bazni pred noviot operator?Мобилен нет.
Што и да праат не се нормални дефинитивно. Уште 5-6 месеци ќе издржам и Леси се врача кучи работава ќе биде Телеком ем поише буџет даваат(овие а1 за продолжување на договор 9к даваат, а 15к ми даваа да склучам договор на повисока тарифа. Пази какви ретарди чоече...) ем постабилен нет имаат у секој поглед!kaj mene 3 dena celo vreme menja 4G/5G, nikako da ostane na 5G... da ne azuriraat bazni pred noviot operator?
sega 8 davaat, a telefonite duplo poskapi od mobilaraШто и да праат не се нормални дефинитивно. Уште 5-6 месеци ќе издржам и Леси се врача кучи работава ќе биде Телеком ем поише буџет даваат(овие а1 за продолжување на договор 9к даваат, а 15к ми даваа да склучам договор на повисока тарифа. Пази какви ретарди чоече...) ем постабилен нет имаат у секој поглед!
Во Телеком повеќе буџет даваат за нова година и повеќе интернет вклучено во М тарифите што се или на Unlimited исто даваат за нова година.Што и да праат не се нормални дефинитивно. Уште 5-6 месеци ќе издржам и Леси се врача кучи работава ќе биде Телеком ем поише буџет даваат(овие а1 за продолжување на договор 9к даваат, а 15к ми даваа да склучам договор на повисока тарифа. Пази какви ретарди чоече...) ем постабилен нет имаат у секој поглед!