А1 Македонија

ne razbravte, vo Srbija se nudi usluga istiot broj da go koristis na poveke uredi (telefoni, laptopi, saati, tableti....)

Mozes da zboris od koj ured sakas, so istiot broj

За к*р не го бива интернетов од А1. Секој ден имаат проблеми,багови,ебавања со интернетов да им се плукнам у тоа дебилите!!!

kaj mene 3 dena celo vreme menja 4G/5G, nikako da ostane na 5G... da ne azuriraat bazni pred noviot operator?
Што и да праат не се нормални дефинитивно. Уште 5-6 месеци ќе издржам и Леси се врача кучи работава ќе биде Телеком ем поише буџет даваат(овие а1 за продолжување на договор 9к даваат, а 15к ми даваа да склучам договор на повисока тарифа. Пази какви ретарди чоече...) ем постабилен нет имаат у секој поглед!

Што и да праат не се нормални дефинитивно. Уште 5-6 месеци ќе издржам и Леси се врача кучи работава ќе биде Телеком ем поише буџет даваат(овие а1 за продолжување на договор 9к даваат, а 15к ми даваа да склучам договор на повисока тарифа. Пази какви ретарди чоече...) ем постабилен нет имаат у секој поглед!
sega 8 davaat, a telefonite duplo poskapi od mobilara

Во Телеком повеќе буџет даваат за нова година и повеќе интернет вклучено во М тарифите што се или на Unlimited исто даваат за нова година.
Мрежата на Телеком и А1 е горе долу иста, немам приметено некоја голема разлика, освен на други места ширум државата ако едниот е појак од другиот.
Во поглед на интернетот и покриеноста дефинитивно Телеком доминира повеќе, но и А1 се тука негде. Во Телеком сега вреди новата W тарифа каде што за 699 денари месечно имаш 50GB и неограничени разговори кон сите мрежи и преку Moments активираш неограничен интернет, СМС, роаминг и други поволности (важи за млади до 27 години).
Во поглед на претплата, моментално ти се исплати да се префрлиш на Телекабел, немаш буџет за набавка на телефон, ама имаш пак без обврзувачки договор и со останатите пари можеш од каде сакаш да купиш телефон. За 600 денари имаш 200 минути разговори и 151 GB интернет или за 800 денари имаш 160GВ интернет и неограничени разговори кон сите мрежи.
Размисли што ќе праиш, но најдобро е да си без обврзувачки договор и да си ја наместиш капата настрана за да не потиш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom