.......cudesno ke bidi +99mkd za siteА1 роденденската на 10 септември че била. Уште нема ништо од нешто чудесно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
.......cudesno ke bidi +99mkd za siteА1 роденденската на 10 септември че била. Уште нема ништо од нешто чудесно.
obicno sreda pustaat, mozno e utreА1 роденденската на 10 септември че била. Уште нема ништо од нешто чудесно.
+99 za site.......cudesno ke bidi +99mkd za site
Narednata sreda na 10 mi kazaaAko ne ovaa sreda narednata ke bide ....
btw vo salon PP,aber nemaat
Ova za site ??? ili ..?Objaveno se novite tarifi na Mojot A1 app.
A1 Ultra L 1399 - A1 Alfa L 1499
+100 mkd. za site![]()
XS 499 bese, sega 599...Ova za site ??? ili ..?
.ccccc aramiluk neviden
abe i na web gi pustile see pokaceno samo XS od 6 e 8gb i ima +sms .....cccccc
A btw i kolku sto gledam od telefon so sim nema opcija...???
4ig kade si .....
Se izvinuvam na web vidov sega ,se e +100ka smeneto od ultra vo alfa, i pokqceni se brzinite na optika i docsis.l, mobilnata se e +100, kako sto pisavme i pogore rodendenskata unazad 3-4 god, e +100kaXS 499 bese, sega 599...
Brzinata na internetot e zgolemena, L e sega 300, namesto 200
Ne se salam 1gb = 1 denar , a po koja cena go prodavaat toj 1 gb .Ima i nekoja opcija da si prefrlam GB vo denari, ama 1 denar e 1 GB. Znaci ako sekoj mesec trgam na strana 100 GB, na krajot od godinata kje imam 1000 denari subsidy. Dobro razbiram?
4ig, alo do kade si,spasine od duopolot barem prvite 2~4 godini, bidejki posle toa i ti kese voobrazis....4iG we need you чудесно
Автоматски споено мислење:
so vaka "dobri" ponudi, na 4iG ke mu bide mnogu lesno da im gi sobere korisnicite
Ima only simonly sim paketi nema veke?
combo box ne pokacile nisto?