- Член од
- 20 октомври 2023
- Мислења
- 4
- Поени од реакции
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Se super,samo problem e sto pod nekoja nivna selekcija e ova ....Фала на сите за советите. Го префрлив бројот на постпејд за 349 ден./месечно.
Џабе пари е.Прегледај го приврзокот 398176Прегледај го приврзокот 398177
Со здравје да си го служиш. Само ме интересира да ми кажеш дали ти работи VoLTE? Постави кај мобилни мрежи 4G/3G/2G Auto и VOLTE штилирано и види дали ќе ти работи. Ако не ти се пушта види во Мојот А1 го има мислам да го штилираш.Фала на сите за советите. Го префрлив бројот на постпејд за 349 ден./месечно.
Raboti ja go imam istiot paketСо здравје да си го служиш. Само ме интересира да ми кажеш дали ти работи VoLTE? Постави кај мобилни мрежи 4G/3G/2G Auto и VOLTE штилирано и види дали ќе ти работи. Ако не ти се пушта види во Мојот А1 го има мислам да го штилираш.
Договорот на неопределено време е?Фала на сите за советите. Го префрлив бројот на постпејд за 349 ден./месечно.
ne na 2 godiniДоговорот на неопределено време е?
Lani bese Nova M 1099, sega e Ultra M 1199. Najmnogu se isplati vo combo.Само ме интересира како 20% пониска претплата летоска беше 800 ден (Ultra M) а сега истата претплата 20% пониска е 950 денари. Logic RIP.
Плус информација што ја добив во салон, може да искомбинира во комбо пакет со домашен интернет. Јас размислувам, ама ќе видам понатаму што ќе направам.ne na 2 godini
Toa imam jas kabelski internet 100 10 combo i 2 mobilni liniiПлус информација што ја добив во салон, може да искомбинира во комбо пакет со домашен интернет. Јас размислувам, ама ќе видам понатаму што ќе направам.
Ни во Телеком не мораш ТВ да земеш за да имаш Магента. Информирајте се пред да пишете нештоCombo se pravi ako imas barem 2 mobilni i fiksen net... primer ako imas 3 mobilni, fiksniot ide gratis koga ke presmetas posto na sekoj dobivas -250 a internetot e 799
Автоматски споено мислење:
p.s. ne mora da imate tv za da imate combo paket, ne e ova telekom
А секоја претплата на мобилна линија кошта 800,900 денари така?Combo se pravi ako imas barem 2 mobilni i fiksen net... primer ako imas 3 mobilni, fiksniot ide gratis koga ke presmetas posto na sekoj dobivas -250 a internetot e 799
Автоматски споено мислење:
p.s. ne mora da imate tv za da imate combo paket, ne e ova telekom
Kako misles na 2GСупер е мрежава, моментално на 2 Г