А1 Македонија

Не, во право сум, нови се овие Black Friday тарифи. 959 ден неограничен 5G, и 9000 ден за нов уред. Works for me :D.
Прегледај го приврзокот 398082Прегледај го приврзокот 398083
Wow, се воодушевив од понудава. А за мрежата што прајме? Ќе ја направат да има на места кај ја нема или така ќе остават? Кај мене вчера ми падна домашниот интернет комбо бокс кој работи на мобилна мрежа и по некое време се врати.
Значи оптика не сакаат кај мене, кабел низ Прилеп само и делови имаат со оптика покриено малку. Јас сериозно размислувам ако работам онлајн, ќе си побарам оптика од Телеком да ми пушти па и ако треба ќе си го одврзам ќесето за да подмачкам кај што треба.
@ts01 Телеком низ Прилеп кај што имаат оптика можат и 1/1Gbps да испорачаат, а кај немаат максимум до 12Mbps можело иако му велеле дека до 60Mbps интернет ќе имале без нова технологија - ова го сметам за најака реклама за нов договор. Кабелнет/Телекабел се 2та оператори со оптика низ Прилеп, а од двата ви го препорачувам Кабелнет заради бројот на канали и бројот на ХД канали.
Wtf: подобра им е понудата за комбо пакет на А1.
Screenshot_2023-11-17-10-35-35-093_com.android.chrome.jpg

Овие или се ненормални или се прават ненормални.На колку проценти од обичното население му требаат 100гб интернет на телефон само за да извлекуваат по 700 денари месечна претплата од народот?Очигледно е дека тераат инает и ќе видиме до кога ќе го тераат.

Овие или се ненормални или се прават ненормални.На колку проценти од обичното население му требаат 100гб интернет на телефон само за да извлекуваат по 700 денари месечна претплата од народот?Очигледно е дека тераат инает и ќе видиме до кога ќе го тераат.
Nese salam ...899 ja plajkam M vo kombo...
sega 700,samo da se prefrlat na nejze i pripejd i drugi ...arno ama Mrezata neka pisat deka e Tijnaaa.!

Дали утрово веќе има нови малку намалени тарифи??? Гледам сега се вика А1 Ultra Online. M е 959 ден. И на некои телефони веќе стои Black Friday банерче.
Истава ја имам за 800.

1000 МКД тарифа Black Friday и тоа М и ништо пониско од тоа? Па јеботе порано за оваа цена наплаќаа L или XL пакети. Овие се тотално забегани во однос на тој квалитет што НЕ го нудат.

Работава е одиш во продавница и бараш некој производ бидејки истиот е дотраен и треба да го смениш.Го прашуваш продавачот дали има таков и он ти вика има ама се продава во пакување од 10 или 20 комада кои чинат 1000 до 2000 денари.Ти му викаш абе човек еден комад ми треба и ако е потребно 150 до 200 ќе го платиш само тоа парче а он ти одговара ама поисплатливо ти е сите 10 или 20 да ги купиш а ако го послушаш продавачот а ти дома ќе искористиш само едно после тупи глава што ќе им правиш на останатите што ти се вишок.Така и со интернетот ти му викаш не ти требаат 100 гб туку само 5 или 6 а он ти вика многу поисплатливо ти е 100гб да ги плаќаш иако од тие практично само 5,6 ќе искористиш.

Работава е одиш во продавница и бараш некој производ бидејки истиот е дотраен и треба да го смениш.Го прашуваш продавачот дали има таков и он ти вика има ама се продава во пакување од 10 или 20 комада кои чинат 1000 до 2000 денари.Ти му викаш абе човек еден комад ми треба и ако е потребно 150 до 200 ќе го платиш само тоа парче а он ти одговара ама поисплатливо ти е сите 10 или 20 да ги купиш а ако го послушаш продавачот а ти дома ќе искористиш само едно после тупи глава што ќе им правиш на останатите што ти се вишок.Така и со интернетот ти му викаш не ти требаат 100 гб туку само 5 или 6 а он ти вика многу поисплатливо ти е 100гб да ги плаќаш иако од тие практично само 5,6 ќе искористиш.
Најдобар опис за моменталните понуди на македонскиот телеком пазар :) Ама нив им одговара, си пунат буџет :)

Најдобар опис за моменталните понуди на македонскиот телеком пазар :) Ама нив им одговара, си пунат буџет :)
Најисплатливи понуди:
-Lycamobile со најефтина и најдобра мрежа и понуда на македонскиот пазар, за 200 денари 5гига и се неограничено.
- Телекабел 10GB и неограничени разговори за 500 денари или 160GB и неограничени разговори за 800 денари.
Овие ви се најдобрите алтернативи на македонскиот пазар.
Со сегашната промоција на А1 имате можност за 709 денари во А1 Комбо 150GB и се неограничено заедно со неограничен интернет со брзини 100/100, 100/10 и 50/2 за 699 денари или вкупна цена од 1408 денари. За македонски Телеком нема да коментирам, а нивните пакети им се доста скапи без никакво додавање на количината на мобилен интернет.
Јас користам А1 и Lycamobile. А1-службен број повеќе за комуникација, во банки и Lycamobile - со интернет и со разговорите кои ги користам за комуникација.
Дома плаќаме интернет 714 денари (699 + 15 денари провизија со договор без обврска) + 200 денари на Lycamobile + 100ка кредит на А1 + моите си дополнуваат таму еве околу 300 уште да додадеме = 1314 денари месечно за интернет и мобилна телефонија. Телевизијата ми е преку антена собна, а имам исто така Андроид бокс преку кој си гледам YouTube и филмови. Значи да заклучиме дека секој си прави трошоци, ама треба да ги минимализира ме колку што е можно повеќе. *Пресметката е направена произволно, немора да значи дека ќе направиме онолку трошоци.

Овие на Телекабел се скапи бидејки на Lyca имаш 12GB за 300 денари месечно или за 12 месеци 3250 денари ако се претплатиш односно по 270 денари на секои 30 дена.

Овие на Телекабел се скапи бидејки на Lyca имаш 12GB за 300 денари месечно или за 12 месеци 3250 денари ако се претплатиш односно по 270 денари на секои 30 дена.
Ama mreza nadvor od grad skoro i da ja nema.

Ima razlika od Lyca i A1, jes deka e ista mrezata no na Lyca sto pati mi se ima desavano da fakja mreza a koga me baraat da me kazuva kako nedostapen a na A1 nikogas mi se nema deseno

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom