А1 Македонија

Xplore A1 апликацијата на целата пара и тим вработени.
Не им работи на мобилен интернет. Само на ВиФи.

Оценка мизерна 2,4/5

Луѓе пријавуваат масовно за проблемот, А1 те насочува во техничка поддршка.

Неколку месеци,промена нема .
Плаќаш пари,услуга нема,извинете корекно е делумно е услугата.Само на вифи .

Излезеш надвор од град,не можеш да гледаш,а плаќаш и апликација и мобилен интернет.

Бараш надомест за корекција на сметка,при

Добиваш ова секој ПАТ

Screenshot_2023-09-30-22-38-06-061_com.android.vending.png

Screenshot_2023-09-30-22-31-07-997_com.android.vending.png

Xplore A1 апликацијата на целата пара и тим вработени.
Не им работи на мобилен интернет. Само на ВиФи.

Оценка мизерна 2,4/5

Луѓе пријавуваат масовно за проблемот, А1 те насочува во техничка поддршка.

Неколку месеци,промена нема .
Плаќаш пари,услуга нема,извинете корекно е делумно е услугата.Само на вифи .

Излезеш надвор од град,не можеш да гледаш,а плаќаш и апликација и мобилен интернет.

Бараш надомест за корекција на сметка,при

Добиваш ова секој ПАТ

Прегледај го приврзокот 392590

Прегледај го приврзокот 392588
Одиш подесувања репродукција на видео и ќе го исклучиш стримај видео само кога сте на wifi мрежа и ќе работи.
Ја користам втор месец работи и на мобилна и на wifi мрежа

NOVO vo A1 - proverka na lokacija, online, bez podnesuvanje baranje vo salon www.a1.mk

Прегледај го приврзокот 392512
Глупаци невидени,на 99% не им треба нова технологија туку намалување на постоечката претплата од некои 200,300 денари.Ако сакаат и 10гб брзина нека ми понудат ќе ги шутнам око нема да ми трепне.

Глупаци невидени,на 99% не им треба нова технологија туку намалување на постоечката претплата од некои 200,300 денари.Ако сакаат и 10гб брзина нека ми понудат ќе ги шутнам око нема да ми трепне.
1. На 90% им треба нова технологија и ДОБРА брзина и стабилност а не помалце пари.
Не, не моеш да кажеш дека 1гбпс за тие пари на ФТТХ е скапо. Особено ако видиш Телеком, Телекабел и останатите колку ти наплаќаат за 1гбпс брзина. Во Телеком кога прашав последен пат беше 3000+ само за Нет. А во А1 3000 те фаќа Л пакети со 2 мобилни линии на М (со се бесплатно). Епа има разлика.

На крај краева секаде има избор. Најди подобра понуда и тоа е тоа.
Кај мене сеа за сеа само Телеком се избор со Оптика така да ќе си спремам 3500 денари месечно во наредните 2 години за Магента пакетот и се надевам дека нема да иам проблеми. Пошто лично ми е битно да имам и брзина и стабилност.
Е сеа да имав ФТТХ од А1 истото без никаков попуст ќе ми доеше 2800 (цени од нивната страна) и плус ќе добие 1гигабит наместо 100 мбпс ама јебеш га.

Така да не брат, ако треба да бирам помеѓу бакар, комбо бокс или оптика во секој случај ќе изберам оптика. Така да нови технологии и боље линија СЕКОГАШ пред поефтина претплата. Барем за мене

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom