Teraj druze portirajgo na Lyca i za dzabe da si teras muabet i net,jas uste 5 meseci moram da teram so dual sim posto moram so vip a potoa samo lyca.Јас сериозно се размислувам да им ја дадам ногата
http://www.lycamobile.mk/mk/bundle?id=NT
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Teraj druze portirajgo na Lyca i za dzabe da si teras muabet i net,jas uste 5 meseci moram da teram so dual sim posto moram so vip a potoa samo lyca.Јас сериозно се размислувам да им ја дадам ногата
http://www.lycamobile.mk/mk/bundle?id=NT
Мислам дека 3 месеци во грејс период ќе ти биде и само ќе може да ти вртат а ти ќе не можеш.На вип припејд сум и за неколку дена ми истекува валидноста.
Знае некој што се случува ако не ставам кредит?
Колку време имам пред да ми го земат бројот?
Јас имав селект од 399 со неограничени разговори кон сите мрежи. Се префлив во вип ама ги изгубив дополнителните опции како 10гб за 300 ден. Пишав приговор и ме вратија на оне мрежата повторно.Број од селект без обврски го префрлив на вип картичка и сега сите повици ми ги тарифира како повици кон други мрежи а од ко ќе се потроши пакетот, за повици кон вип ми троши од пакетот "повици кон сопствена мрежа" а другите ми ги наплаќа веќе втор месец. Сега пишав приговор, така да отворете очи да не и кај други е така. И дали некој има сменето картичка со оваа тарифа и дали го има истиот проблем?
cccccc.... koi ucenuvaci s ..katastrofa se i vip i one, 666 za9gb net a vo Lyca 384 8gb net bez obvrskiЈас имав селект од 399 со неограничени разговори кон сите мрежи. Се префлив во вип ама ги изгубив дополнителните опции како 10гб за 300 ден. Пишав приговор и ме вратија на оне мрежата повторно.
Во меѓувреме ми понудија тарифа 666 со 9 гб интернет па ја прифатив таа.
Sent from my EVA using Tapatalk
cccccc.... koi ucenuvaci s ..katastrofa se i vip i one, 666 za9gb net a vo Lyca 384 8gb net bez obvrski
Колку што знам 3г се.4G се брзините во Лајка?
Sent from my iPhone using Tapatalk
zasega 2g i 3g za od kaj Juli i 4g sega e vo test faza taka najavijaКолку што знам 3г се.
Луѓе можам да звонам а неможе да ме добијат никако, чаре ?
Ме плаши бидејќи е промоција и не е на договор. Кој гарантира дека за некој месец нема да се врати на 750 денари.cccccc.... koi ucenuvaci s ..katastrofa se i vip i one, 666 za9gb net a vo Lyca 384 8gb net bez obvrski
Ќе им идам у салон што ги шишамЧаре, во техничка служба да си се јавиш [emoji3]