А1 Македонија

Вака,ми стигна ваучер од 4,000,попуст за нов телефон при обновување на договорот.Е сега,планирам уште еден друг број од припејд,да направам договор да го префрлам на постпејд,па дали може наместо 2 телефони,да земам 1 кој ќе има поголема вредност,а и да го искористам и ваучерот?
99% нема да може, ама сепак прашај си во контакт центар... се додека не прашаш одговорот е НЕ :) Иначе како тоа ваучер си добил? колку време си на пост пејд, на која тарифа?

99% нема да може, ама сепак прашај си во контакт центар... се додека не прашаш одговорот е НЕ :) Иначе како тоа ваучер си добил? колку време си на пост пејд, на која тарифа?
Без 1 месец ,2 години,ја фатив промоцијата пола претплата,на М сум :)
Инаку,баш сега ми кажа едно другарче пак има направено така,само што тој немал ваучер :)

Инаку,баш сега ми кажа едно другарче пак има направено така,само што тој немал ваучер :)
Зашто воопшто губиш време на форум, одма јави се во контакт центар и прашај. Ако не сакаш во контакт центар, најди го бројот за салонот на вип во твојот град и јави им се така.
Кој на форум може да знае повеќе од самите вработени во вип?

Хммм ајде да видиме, ја у Февруари имам за обновување договор, ама не е пола претплата туку тие обичните, од 590 што е. Има да ги натерам да ми дадат ваучер за тел па што сака нека биде.
Зашто воопшто губиш време на форум, одма јави се во контакт центар и прашај. Ако не сакаш во контакт центар, најди го бројот за салонот на вип во твојот град и јави им се така.
Кој на форум може да знае повеќе од самите вработени во вип?
Мислиш тие во вип салонот знаат??????????? ха ха ха

Хммм ајде да видиме, ја у Февруари имам за обновување договор, ама не е пола претплата туку тие обичните, од 590 што е. Има да ги натерам да ми дадат ваучер за тел па што сака нека биде.

Мислиш тие во вип салонот знаат??????????? ха ха ха
Да, мислам. Работа им е да знаат и досега од мое искуство, знаеле.

Дај тогаш нека ја избришат модераториве темава, нема поента според тебе.
Не ми е гајле што ќе направат со темава, искрено. Мене поентава ми беше зашто да одиш индиректно кога можеш да прашаш директно. Што е поефективно? Зашто да играш расипан телефон?

Не ми е гајле што ќе направат со темава, искрено. Мене поентава ми беше зашто да одиш индиректно кога можеш да прашаш директно. Што е поефективно? Зашто да играш расипан телефон?

Сакам да чујам мислење од некој човек кој имал директно искуство за да ми одговори на конкретното прашање или проблем.

moze nekoj da mi kaze vo novogodisnata ponuda koi telefoni se za 0 denari? Dali e desire c?

Вака,ми стигна ваучер од 4,000,попуст за нов телефон при обновување на договорот.Е сега,планирам уште еден друг број од припејд,да направам договор да го префрлам на постпејд,па дали може наместо 2 телефони,да земам 1 кој ќе има поголема вредност,а и да го искористам и ваучерот?

Me interesira kako se presmetuva toj bonus. Ako znaes i ako ne te mrzi napisi nekoja informacija. Navreme si gi plakjase smetkite, pravese debeli mesecni smetki i sl.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

Me interesira kako se presmetuva toj bonus. Ako znaes i ako ne te mrzi napisi nekoja informacija. Navreme si gi plakjase smetkite, pravese debeli mesecni smetki i sl.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
Појма немам како пресметуват . :)
Сметките ми се движат околу 500че(+-100),3-4 месеци имав над 3,000 поради роаминг,за плаќање,редовно...тоа е,можеби рандом ги испраќаат овие ваучери.:)

Инаку прашав ако направам 2 договори, да можам да земам еден телефон, а не два, финтата било само за бизнис корисниците е можна таа опција :/,така да..ништо од планот :)

Појма немам како пресметуват . :)
Сметките ми се движат околу 500че(+-100),3-4 месеци имав над 3,000 поради роаминг,за плаќање,редовно...тоа е,можеби рандом ги испраќаат овие ваучери.:)

Инаку прашав ако направам 2 договори, да можам да земам еден телефон, а не два, финтата било само за бизнис корисниците е можна таа опција :/,така да..ништо од планот :)
Па јас сум корисник веќе 4 години на М тарифа (590ден.), па сега на роденденска, сметките ми се секогаш над 1000 денари, ги плаќам на 5ти (што не е ни приближно до последниот рок 21) па прв пат слушам за овој ваучер. Значи добиваш попуст како постпејд корисник и плус попуст од ваучерот, така?

Дали Dеsire C купен од T-Mobile ќе работи на картичка на вип? Гледам го даваат за 4000 ден на најниска претплата па сакам да го земам, а да го користам со број на вип.

Дали Dеsire C купен од T-Mobile ќе работи на картичка на вип? Гледам го даваат за 4000 ден на најниска претплата па сакам да го земам, а да го користам со број на вип.
Кодиран е, ќе мојш да го користиш ако го одкодираш ама немат да ти важит гаранцијата.

Стварно за ова ваучериве од Вип за корисници да каже некој дали знае како се пресметуваат .Јас 2 и пол години сум корисник на Вип и не ми стигнал ваучер , мегутоа мислам дека има улога тоа дали го имаш продолжено договорот . Пред Година дена ми стигна ваучер за бројот од Оне околу 6000 ( правев сметка 1000 - 1300 во месецот ) мегутоа после 2 години и три месеци и бидејки не го продолжив договорот после 2 години ми дадоа ваучер веројатно за да ме задржат за корисник и кога прашав како ги пресметуваат ваучерите не знаеше таа во продавница да ми каже. Претпоставувам таква е и ситуацијата кај Вип , ако после 2 години договор поминат неколку месеци а не го продолжиш договорот ке ти дадат некаква понуда за да го сториш тоа и останеш сигурен корисник уште 2 години ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom