Епа толку од АСОТ за 2013, до година живи и здрави јово на ново - па ако ја имаме таа среќа можда ќе не' посетат пак на Балканот со 650ката !
Одлично си поминав, ми се плаче кога ги гледам стримовите знаејќи дека и јас бев дел од таа толпа пред месец дена
. Супер беше Армин, го имавме и Даш на листата (без него едноставно не ја бива), Фери не' исцица јако, а и Денис Шепард извади здрав сет за последните саат ипол. Сите градови кои го немаа ДБ во лајнапот, ги ставам автоматски под Софија
. Така да тамошната Експедиција ја вбројувам меѓу првите шест по квалитет и изведувачи !
Најјако мислам дека беше во Куала Лумпур (исклучок на Ден Бош, тоа е посебна приказна). Отворена сцена, почнааа уште сонце додека имаше, преку 25.000 откачени азијци, од страната имаше светлечка панорама (можеби беше и цел Луна парк). Многу многу убаво делуваше, се ежев додека го гледав стримот на ЈТ.
ПС - Преслушајте ги обавезно Сајмон Петерсон, Брајан Керни и Индиснт Нојс од финалето
. Последниот затворил со интрото од Мортал Комбат
!! Ептен хард звуци, три песни јас едвај препознав - ама вожња за сите пари. Лудница е било таму !