A State of Trance

• Креатор на темата Torchyrus
  • Време на започнување

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
https://www.facebook.com/astateoftranceofficial/posts/577812812237614

Оу, над мене го имало линков.

Како и да е, јас сум задоволен од турнејава. Има доволно материјал од сите овие дванаесет „експедиции“. :D

Личен фаворит ми е експедицијата од Њу Јорк.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Епа толку од АСОТ за 2013, до година живи и здрави јово на ново - па ако ја имаме таа среќа можда ќе не' посетат пак на Балканот со 650ката ! :)

Одлично си поминав, ми се плаче кога ги гледам стримовите знаејќи дека и јас бев дел од таа толпа пред месец дена :( . Супер беше Армин, го имавме и Даш на листата (без него едноставно не ја бива), Фери не' исцица јако, а и Денис Шепард извади здрав сет за последните саат ипол. Сите градови кои го немаа ДБ во лајнапот, ги ставам автоматски под Софија :icon_mrgr:. Така да тамошната Експедиција ја вбројувам меѓу првите шест по квалитет и изведувачи ! ;)

Најјако мислам дека беше во Куала Лумпур (исклучок на Ден Бош, тоа е посебна приказна). Отворена сцена, почнааа уште сонце додека имаше, преку 25.000 откачени азијци, од страната имаше светлечка панорама (можеби беше и цел Луна парк). Многу многу убаво делуваше, се ежев додека го гледав стримот на ЈТ.

ПС - Преслушајте ги обавезно Сајмон Петерсон, Брајан Керни и Индиснт Нојс од финалето :cuc:. Последниот затворил со интрото од Мортал Комбат :pos: !! Ептен хард звуци, три песни јас едвај препознав - ама вожња за сите пари. Лудница е било таму !

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Сега можам да кажам challenge completed 0:29 : )))))) :vozbud:

Одлично го имаат сработено афтрмувито, Свака част. Останатите од оваа тура се за никаде, лоши им се ептен. Аrmada, suck it :D!

Сакам пак, шмрц ..

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Ај да ја живнеме темата - It's that time of the year :) . Од денес официјално започнува АСОТ 650 турата од Екатеринбург (Рус). Лајв стрим преносот на ЈТ почна од 15.00 (warm up set), а од 16.00 отвара и првиот ДЈ во лајнапот.
Денес ќе настапат : Рубен де Ронде, Александар Попов, W&W, Армин, Али & Фила и Сајмон Петерсон.

T

Torchyrus

Гостин
Некој заинтересиран за Армин Онли во Софија петок 07.02 повеќе информации во инбокс има уште едно место, цена за превоз многу ефтина.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Во Аргентина, АСОТ забавата била на отворено и имало околу 80.000 луѓе :vozbud::vozbud:

7 ДЈи Б2Б на сцена :вонзем::гик:

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.766
Поени од реакции
20.487
Е педери бе во 480p видеово, а од Утрехт во 720p :mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom