Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со ова е објаснето се, за таквите јас прв сум што би ги тепал и би им корнел мадиња тоа не се навивачи. Навивачот е дојден да навива не да се тепа и да к рши - објаснето во милион наврати. Тоа се хулигани кои заслужуваат. А, Навивач никогаш не напаѓа обични фанови или минувачи туку само се тепаат со другите навивачки групи доколку дојде до судир. Тоа е тоа... И да немој да викаш дека нема 10 души со здрав памет зошто не ни знаеш прав навивач и неможеш така да ги карактеризираш.Чим кенкате, не сте изеделе доволно ќотек сеуште.
А треба. Мислам дека во тоа навивачките групи нема 10 души со здрав памет.
Навивај, јачај се, лупај се у груди, све тоа океј.
Ама немој да кршиш нешто што ја од мој џеб сум го платил, немој да правиш неред во населба во која јас живеам, и, те молам, ако се тепаш, иди влези во ринг, немој на улица, зашо еден ден ќе повредиш мое дете и ќе треба мадињата да ти ги искорнам, да ги поховам, и со нив да те ранам.
Многу јасно,со вас се понашаа како да сте животни од загрозен вид...да сум на ваше место и ја би ги сакалacab kaj nas se pod nula, ma ne vredi ni da gi mrzis, za ocaj se lugeto
you lady girl have a voice?Многу јасно,со вас се понашаа како да сте животни од загрозен вид...да сум на ваше место и ја би ги сакал![]()