Да де, ќе повикуваат на дијалогЅвер напиша:И сега тие педерите од Запад, нема да дозволат да се уапсат корумпираните лидери на ДУИ, затоа што ќе се пука...и така бившите терористи моментално ги боли курот, никој нема да ги чепне за митото![]()
Tie 250.000 evra toj ne gi dal za "kauzata" (da ne te citiram tocno) tuku za negoviot biznis. Ja znaes tocnata vest, tie davaat 250.000 evra, DUI (togasna koalicija vo vlast) gi pravat nacionalen avioprevoznik. Znaci nema vrska komentarov.Мистичен напиша:Жално е што сега сите оние Албанци кои беа пратени во војната и кои останаа инвалиди, како и нивните семејствата, се користат во ваквите лаги на ДУИ за лично профитирање на поединците од врвот на партијата кои смислуваат приказни за собирање пари наводно за нивна помош.
Totalno pogresno. Ako glasam za SDSM ke mi se opravi zivotot i nema da me tepa policijata ako pobaram visoko obrazovanie na majcin jazik? Ne globalizirajteBacillus gagous напиша:сограѓани Албанци размислете двапати за кого гласате, немора да значи дека ако изберете партија на вашата етничка група дека ќе имате подобар живот.
Potpolno se soglasuvam so tebe. Samo imase nekolku komentari na koi morav da im repliciram bidejki bea netocni i lazni.Струмикс напиша:За што и да ги дал, сепак е корупција и потребна е нечија одговорност. Како на тој што земал, така и на тој што давал.
Toj ги дал, бидејќи му барале рекет за да му овозможат стартување на неговиот бизнис. За да не му се види како рекет, му кажале тоа што му кажале.Princ напиша:Ne mozam da se soglasam so tebe okolu komentarov
Tie 250.000 evra toj ne gi dal za "kauzata" (da ne te citiram tocno) tuku za negoviot biznis. Ja znaes tocnata vest, tie davaat 250.000 evra, DUI (togasna koalicija vo vlast) gi pravat nacionalen avioprevoznik. Znaci nema vrska komentarov.
Princ поентата ми беше од финансиска гледан точка, и онака сега веќе се загарантирани малцинските со охридскиот договор. Нели гледаш дека и помалите малцински групи како со помош на бадентеровиот начин на донесување на закони иако се во коалиција со власта односно СДСМ како можат да влијаат. Така да те молам не сфаќај понатаму погрешно, јас сум против глабализација, бидејќи ако нема различни култури и народи нема да биде интересно. Поентата ми беше малку да се погледнат и другите опции а не само ради некои предрасуди да да се тера само во една насока ко коњ, поентата ми е малку да се погледне на страна да се размисли папосле да се одлучи.Princ напиша:Totalno pogresno. Ako glasam za SDSM ke mi se opravi zivotot i nema da me tepa policijata ako pobaram visoko obrazovanie na majcin jazik? Ne globalizirajte![]()