Ако би се регистрале пак, кој nick би го одбрале?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
bleh...чек ет мај њу ник...не знаев дека вака јако би изгледало на кирилица...не го менвам за ништо!!!

Можеби...зумбулче :pos: онака заради скеч

Се би било подобро од моменталниов... Онака случајно влетав на кајгана, CS and staff... не ни помислив на ник, па вииииш чудна работа, останав тука се и задомив. :pipi:

Негооо на темата, најверојатно Cupidon.

Бе Тон.

По името на најтешкиот кинез.

Не знам,немам идеа,веројантно оти скоро сегде сум вака регистрирана:) Можда би сменила во Ејнџел или нешто слично,ама ништо конкретно.

Па што знам можда во fashion girl...

mene mi se dopaga ovoj so go imam...
ili mozda FREAK ke stavev

p.s. black mamba mi tekna zaso go gleav kill bill 2 i za vreme na reklamite koa gi davaja se zaclenav na forumov i jako zvucese.. :nesvest:

mene mi se dopaga ovoj so go imam...
ili mozda FREAK ke stavev

p.s. black mamba mi tekna zaso go gleav kill bill 2 i za vreme na reklamite koa gi davaja se zaclenav na forumov i jako zvucese.. :nesvest:
јас па помислив си се дружел со некој црнец :pos: :pos:
иначе јас би го сменил никот у курајбер :pos: :pos:

Drama Queen, а тогаш под никот сигурно би пишувало Доти4ната, така да не ми мења многу.:)

Pa ja bi go smenil...bi go smenil brate....hmmm...u skolka burazi!:pos2:
Posto unatre rastat biseri... :pos2: ...i tako to krene-Djole Balashevic
hehehehe :pos2: :pos2: :pos2:

Би се нарекол Super_girll или dangerous_girllll или girl_girl или fantastic_girll или shmrl_girll или black_angel или freaky_angel angelic_angel или angel_angel или super_black_angel_girl_ и би ставил нешто многу откачено, човеку, као на пример вакви знаци: ###^###()+_?!\|"" ))<=>(( &*%@##@@ или ова {{{}}}~~~.

Би се нарекол Super_girll или dangerous_girllll или girl_girl или fantastic_girll или shmrl_girll или black_angel или freaky_angel angelic_angel или angel_angel или super_black_angel_girl_ и би ставил нешто многу откачено, човеку, као на пример вакви знаци: ###^###()+_?!\|"" ))<=>(( &*%@##@@ или ова {{{}}}~~~.
И обавезно и 4 наместо ч :)

Mојов ник би го сменал во equalizer. Mожда се зезнав со ова Boliglava али ајде...то е то

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom