Балкански навивачки групи

• Креатор на темата Креатор на темата Паспарту
  • Време на започнување Време на започнување

Која според вас е најдобрата навивачка група на балканот

• На Партизан - Гробари

Гласови: 56 39,4%
  • На Звезда - Делије

Гласови: 21 14,8%
  • На Панатинаикос - Гејт 13

Гласови: 15 10,6%
  • На Олимпијакос - Гејт 7

Гласови: 3 2,1%
  • На Ираклис - Гејт 10

Гласови: 0 0,0%
  • На Задар - Торнадо

Гласови: 3 2,1%
  • На МЗТ - Фемили Аеродром

Гласови: 28 19,7%
  • На Пелистер-Чкембари

Гласови: 16 11,3%

• Вкупно гласачи
    142
  • Гласањето е завршено на .
Гробари и Блу Бојс. Посебно гробарите според мене најдобри се.

BBB

Јас мислам дека најдобра навивачка група на балканот се BBB.И една од најлудите .Значи на натпревар лујѓено едноставно полудуваат настанува хаос и ...... а за другите така-така а оваа глупост кој ја направил да ја стави фемили и сите да гласаат за фемили аи испаѓа од анкетава дека фемили се подобри од делиите ?!:nenene:

Торнадо Задар.
zadar-cibona-PH2005_%280%29.jpg

Како некој гласал за блу бојс незнам?БББ и Блу бојс не се поврзани,немаат врска едни со други.Ако се БББ добри,блу бојс не значи дека се.Ги нема на уткамици,а кога ќе се соберат тоа е дечурлана и како да ги нема се.
Најдобри се Торнадо од Задар според мене,иаку навивам за Цибона,Торнадо се одлични.

Се знае најдобри кој се...:grobari: а после нив мислам дека се грчкиве навивачи..

на балканот во кошарка најдобри се грчкиве па српските
А во светот аргентинците и овие од шкотска,и некои од ј.африка
Во македонија дефинитивно FA
Тука во македонија се нај сложни
Штета што сите се во мал број

Не сам запознат запознат толко со навивачи во балкан во мажка кошарка , но сакам да ви кажам дека нај- добрпите навивачи во женска кошарка са во Русе. Дунав Русе е с нај- добрата публика во женска кошарка во Европа.

Не сам запознат запознат толко со навивачи во балкан во мажка кошарка , но сакам да ви кажам дека нај- добрпите навивачи во женска кошарка са во Русе. Дунав Русе е с нај- добрата публика во женска кошарка во Европа.

Абе опасни сте вие нема што:tapp:

Абсолутно е така. Којто е гледал публиката на Дунав Еконт Експрес ке се убеди дека е нај- добрата во Европа. Заедно с пријатели от Рум'нски Сф'нту Георге.

малце ми е чудно , гробари појаки од цигани ?

не ми штима нешто .

За баскет се збори, може затоа не ти штима:)

ДС бојкотира баскет така да нема што да се додаде тука.

Абсолутно е така. Којто е гледал публиката на Дунав Еконт Експрес ке се убеди дека е нај- добрата во Европа. Заедно с пријатели от Рум'нски Сф'нту Георге.

Татар која лига се тие жити Азис ???

За баскет се збори, може затоа не ти штима:)

ДС бојкотира баскет така да нема што да се додаде тука.

Марко што сакаш да кажеш сеа дека да не бојкотираа ДС ке беа појаки од Гробари ??:)

ХАХА,
Партизан има убедливо најдобри навивачи на Балкан за баскет...
УБЕДЛИВО :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom