Дали тренирате кошарка?

• Креатор на темата Креатор на темата iLe
  • Време на започнување Време на започнување

Дали тренирате кошарка?

• Вкупно гласачи
    160
Тренирав 8 години!Ама морав да се откажам заради факсот...:(

Не тренирам :)

ne treniram ama mnogu sakam da treniram ali sum star imam 16 godini:jaj:

bilo nekad ,''asovi'' so cevka na celo,a posle u mzt 2-3 meseci ama nemav volja za trening poso cesto se razboluvav..........

da znaev deka volku kje porasnam bez igranje basket kje trenirav i moze kje bese nesto od mene ,taman na mzt im fali eden bek-suter ......

Тренирам во Работнички веќе пола година а пред тоа имам тренирано во Плејмејкер и Јуниор како помал.
Имав непријатна случка кога тренирав во Јуниор кога се оформи селекцијата и неколку дена одкога тренерот ми кажа дека ќе тренирам во таа селекција ме фати слепото црево и морав да правам операција:tapp::tapp: .Уште се каам зошто во тоа време од 6 месеци бес баскет многу ми опадна формата. :(

Романтичар која година си?и име?

После 3 год. пауза можеби ќе почнам пак да тренирам. Се мислам да одам во „Балтепе“ во Тетово. Ама пусто, ме влече уличната кошарка :D

ne treniram ama mnogu sakam da treniram ali sum star imam 16 godini:jaj:
Абе знам касно изгледа 16 години...Но веруваш или не нашиот играч Виктор Крстевски почнал да тренира во Куманово на 19 години па гледи го сега:helou: Зима си убава платичка,никогаш не е касно пробај:wink:

Абе знам касно изгледа 16 години...Но веруваш или не нашиот играч Виктор Крстевски почнал да тренира во Куманово на 19 години па гледи го сега:helou: Зима си убава платичка,никогаш не е касно пробај:wink:

Исти случај како кај нас со Бошко Јовович почнал на 18 години да трнира кошарка а претходно тренирал пливање и затоа ако има талент никогаш не е касно.:smir:

Тренирав, еве ме пораснав доста е!:tv:

И јас тренирав 5 години али веќе не тренирам.

Treniram u KK "Kriva Palanka". Klubot e nov (1 godina postoi), i posle tolku vreme da zazivee kosarkata u palanka...Mozda e malce kasno na 15 godini da se pocnue ali jbg sto e tuj e... inace kako i u sekoja rabota pocetakot e najtezok u sve... taka mi e i mene sga...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom