Дали тренирате кошарка?

• Креатор на темата Креатор на темата iLe
  • Време на започнување Време на започнување

Дали тренирате кошарка?

• Вкупно гласачи
    160
цел живот го поминав со кошарката тренираам од 6 оделение актовно прво Водњански Лисици а карирата ја завршив во Вигор...9 години 2 репрезентации...нај убав период...

iLe напиша:
имаме освоено на два фајнал-форда второ и четврто место
Имате освоено на два фајнл форДа?
Ние имаме освоено по два фајнл опела и по еден фајнл пежо и цитроен.

Мистичен напиша:
Имате освоено на два фајнл форДа?
Ние имаме освоено по два фајнл опела и по еден фајнл пежо и цитроен.

Човек да не згреши нешто ние во струмица го викаме фајнал форд а правилни е фајнал фор каде играат најдобрите четири екипи од македонија ...

Janev напиша:
Ти тренираше ли кај Горан? Како се викаш?:smir:

Тренирав јас кога бев 6-то одд. Одамна...
Сега сум трета година, нема шанси да ме знаеш.

BabyGirl^^^ напиша:
цел живот го поминав со кошарката тренираам од 6 оделение актовно прво Водњански Лисици а карирата ја завршив во Вигор...9 години 2 репрезентации...нај убав период...
ej izvini da te prasam kako ti e pravo ime ako ne sakas tuka da mi go kazes prati mi PP TI BLAGODARAM ODNAPED

walker_girl напиша:
Тренирав јас кога бев 6-то одд. Одамна...
Сега сум трета година, нема шанси да ме знаеш.

e arno de jas sam 2god.

OK нема врска да не забегуваме од темата.

Ja ne treniram kosarka ali u slobodne vreme moze da se roka zabavno e :)

Treniram vo KK Aerodrom vo Skopje, treniram 4 god. imame osvoeno treto mesto na drzavno.

Treniram 4 god.dodeka postoese VEles 2000 taka se vikaFme a sega se vikame Panteri i igrame vo minibasket ligata a od drugata god ke igrame i vo KFM.prf pat ovaa god igrame vo liga i nemame nekoj dobar uspeh a dr god ocekuvame nekoj uspeh.

Pocnav da treniram kosarka u 5 odd vo ucilisniot tim,pa posle u pionerska liga,pa naj na kraj u prva godina otidov u stip vo KK Astibo trenirav 1 ipol godina,prvotimec...povreda skinat ligament ,kraj kariera :D , sega igram sekoj den za zanimacija...to je to :salut:

Јас тренирам у КК"ABA", и морам да признаам оти имаме страшно добри услови за работа!!иначе Јанев е мој колега!!!:salut:

Јас тренирав порано и тоа имам богата историја али сега сум слободен играч :vozbud:

Jas treniram kosarka od treto oddelenia i prv pat pocnav da treniram vo KK''Kumanovo'' ama to bese odamna i ne igravme nigde i samo pari mu davavme a posle edna godina se otakazav i pak pocnav da igram vo kumanovo i potoa sledese edna preselba od Kumanovo vo Struga i tamu pocnav da teniram vo KK''Crn Drim'' i odma koga pocnav da igram, igravme vo KFM ligata i otivme na final four turnir so rabotnicki, centar i plejmejker i osvoivme 4-to mesto,i minata godina prijavivme 93' godiste i bevme vtori, za ovaa godina nema da se falam tuku ke vidime:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom