Дали тренирате кошарка?

• Креатор на темата Креатор на темата iLe
  • Време на започнување Време на започнување

Дали тренирате кошарка?

• Вкупно гласачи
    160
Моментално не тренирам, но порано имам малку тренирано во Карпош Соколи кај Огнен Дедиќ

Јас сега ќе почнам кошарка да тренирам у КК Милениум тоа е Струмица поз.

Ја тренирам... У Фершпед Работнички :)
Ако има некој што е 92 93 или 94 година нека пише по ПП :)

8AA3294E41B304418FFFB23898AE2FF1.JPG
во позадина со сини дресови сме ние .
Бтв еве записникот
ФИНАЛЕ

Милениум - Јуниор 73:86

(17-29, 13-27, 21-14, 22-16)

Сала: "В. А.Дрен" во Скопје. Судии: Јанев - А.Младеновски - И.Митрески. Делегат: З.Крстевски - сите од Скопје.

Милениум: Малинов, Боцевски 19, Витанов 15, Наковски, Шиванчев, Спасев 10, Поп Стојанов, Банов, Трајков 21, Христов 7, Колев 1;

Јуниор: Михајловски 4, Цветковски, Иванов 11, Булатовиќ 50, Манасиевски, Никодиновски, Трајковски 12, Гашиќ 4, Димитриевски 3, Џуџевиќ 2, Грозданов, Јовевски;

Кое годиште ?

Не тренирам имав желба порано и се ама ме мрзи, поинтересно ми одбојка:pipi:

Порано тренирав и тоа активно, којзнае ако продолжев може и професионално ќе играв.:)
Сепак едно време се поместија термините и требаше да бирам помеѓу англиски и кошарка и го избрав тоа што ми беше побитно во моментот.:toe:

тренирав у јуниор али пред 1 или 2 години :smir:

Jas treniram kosarka od mojata 8 godina.Prvin pocnav da treniram vo Kumanovo. 3-4 godini trenirav i igrav a potoa se preseliv vo Struga i tamu prodolziv aktivno da treniram so timot na Crn Drim i istata godina bevme na Final four vo Skopje i bevme 4-ti.Treninzite gi odrzuvame 5 pati nedelno plus utakmici vo sabota i nedela i vo ovaa sezona nemame poraz vo trite ligi sto se natprevaruvame t.e.Treta liga(vozrasni),90/91-vtora liga i 93-vtora liga.

Не тренирам зошто нема кошаркарски клуб кај нас. Инаку играме со другари баскет али не е тоа тренирање!

poran trenirav vo PRIMA BASKET I JUNIOR ali se otkazav bidejki i dvata tima samo pari sakaa da zemat od decata koj treniraa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom