Дали тренирате кошарка?

• Креатор на темата Креатор на темата iLe
  • Време на започнување Време на започнување

Дали тренирате кошарка?

• Вкупно гласачи
    160
тренирам у Работнички и сум веке 2 година у работнички а пред тоа бев во Водњански лисици и си отидов
и 2008 бевме шапиони
95
и
96

Тренирам 1 година кошарка.Прво тренирав во К.К Милениум па се префрлив во
К.К Горани Баскет !!!

јас тренирам веќе 2 и пол години.Започнав во јуниор со тимот "Волци",па пред една година се префрлив во тимот "Илинден" во кој и сеа тренирам.Имаме освоен златен пехар за прво место у јуниор лига.

тренирав 2 и пол години и се откажав ... па едно време пак почнав неколку месеци ... па пак се откажав и после од ко заминав на факултет баталив ... го сменив спортот :)

epa vaka najdobar tim od 95 godiste e Rabotnicki ovaa godina 2007/08 bese sampion doma imam zlatna medalja .

treniram kosarka od 5 odd,koga bev 12 ja skinav tetivata na prstot i cela sezona pauzirav u 7 pak se aktivirav i us treniram vo kk feni

Тренирам.Еве 4 години..Почнав во "Младинец",мал период.Потоа во "Јуниор" по училиштата,па во селекција.Сега во "ВИГОР"!!!!!!!!

И јас тренирав некои 4 години, ама после ме замрзе, и се откажав. :)
Сега само играм понекогаш, во слободно време и на физичко. :vozbud:

Порано, 5,6 и 7 одд.Игравме и во некоја лига мислам, ама тоа беше одамна, сега веќе не.

Тренирав од прво до осмо, прво ме тренираше професорот по физичко во Песталоци,а после кога се преселив во Аеродром се запишав во МЗТ и ме тренираше Цефка, ама кога Цефка отиде во Торус, а нас не тренираше Књазев стариот, тогаш стана многу тапа и кога завршив осмо ја завршиив и кариерата :)

Порано имам тренирано..во јуниор и тоа не нешто ептен долг период, туку онака кратко.
А сега само на час по физичко и на Вардар на игралиште =)

Не тренирам,не сум по кошарката.

тренирав 4-5 месеци ломлани мислам дека беше во КК.Колибри од Охрид xD
сега играм онака за забава

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom