S.T.A.L.K.E.R. + Clear Sky

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Ako moze pomos za edna misija:
Misijata e koga treba da se ukradat nekoj dokumenti od nekoja zgrada i da se dadat na barmenot,e sea otkako od kanalizacija iskacas vo ovaa zgradava kaj so se dokumentite idam po niv ama celo vreme idat vojnici ne ,prekinuvaat da idat.Sea so da pram stealt da idam ili so???

Tapa igra mnogu golema mapa tapa pukanje, ipak ubaa grafika ali ne e ko Crysis

ASUS M2N-E
AMD 6000+X2
Nvidia Ge Force 8600GT
4GB DDR2 800mhz

Во барот кај шо ја земаш мисијата за Загубената Фамилјарна пушка на еден сталкер,одам кај шо треба и ништо нема таму...фак некој ако знае за шо зборам и ако знае решение нека пише.

Епа да нема ништо :):) Пошто маркерот на мини мапата не ти покажува дека уствари пушката е под тебе,ниво под земја :) Сеа како што ми текнува треба да го најдеш тоа патот што иде под земја.Имаше некои анмолаии доле мислам, и ке ја најдеш пушката у еден контејнер:):)

Епа да нема ништо :):) Пошто маркерот на мини мапата не ти покажува дека уствари пушката е под тебе,ниво под земја :) Сеа како што ми текнува треба да го најдеш тоа патот што иде под земја.Имаше некои анмолаии доле мислам, и ке ја најдеш пушката у еден контејнер:):)
Ехеееее :),играва ја свртив пред многу време,а ова со пушкава ми остана незнавршена,како и некои други ситни.
Поубо шо не се обидов да ја најдам.

да не има некој сериски за Clear Sky (пратете го по пп)

ja sea ja siminjam stalker clear sky....ja igra nekoj igrava ?

Јас почнах сношти да ја играм. 100тка ! :)

на кој му се игра ClearSky на Hamachi нека каже.
Server->ClearSky-Darkeye
Pass->Kajgana

Не играм за жал такви игри

S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky

НАЈБОЉИ!<3

ako na nekoj mu se igra stalker clear sky preku hamachi neka vleze na ovoj server
network name: cleer sky (ovoj server e na darkeye994)
password: 123
serverot e preporacan za tie sto se od skopje bidejki nemam mn dobar internet, ako sakate vlezete slobodno i da ne ste od skopje:duel:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom