S.T.A.L.K.E.R. + Clear Sky

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
ja sa svrtev so 6600n-vidia na high i nemas nikakov problem. Inace ima 7 razlicni kraevi igrata i mn mi se svigase i mislam deka ke ima ekspenzija negde vidov se mislam na gamespot

Играта е cool, некој ги спомна шифрите, мислам во играњето со шифри ја нема возбудата и адреналинот.

Ке може да ми каже што конфигурација бара ? (се извинувам не видов во претходните страници дали има некаде напишано)

Па исто како и сите други во 2007ма, минимум е мислам 6600ГТ али ме не држи за збор.

seuste ja igram na core 2duo 2.2 1 gb ram ddr2,fx8600 gt 512 ram super e nemam problemi so masinata se e ok,samo seuste igrata ne mi e jasna ja imam skoro 1 god ama sea pocnav da ja igram,

Стварно ли? Денес ли дознаваш, тоа е објавено дури од Е3 07.

Само што беше потврдено дека развивачите на Stalker станаа официални сертифицирани развивачи за X-Box 360, а тоа значи дека најверојатно новата Stalker ке ја има и на 360.

Дали некој знае како да го ставам да спие овај или не треба?

Не треба. Само дави му да јаде и пие.

Ок,тоа знам ама ми дојде чудно,оти читав на ЕНТЕР рецензија и таму пишуваше нешто за спиењето,зато реков да прашам.

Нема веза во Ентер што пишува. За многу игри дават погрешни информации. Затоа и не го купувам веќе.

stignav do chernobil i sum vo edna dupka i mi pisuva find the wish granter i sto sega da pravam?

stignav do chernobil i sum vo edna dupka i mi pisuva find the wish granter i sto sega da pravam?

The Wish Granter е оној големиот столб што свети во внатрешноста на Чернобил. Ако ме служи меморија, треба да пројдеш низ порталот доле, да се појавиш горе, да пројдеш по тие гредите и после некое време TWG да ти биде доле-лево. Уште малку пентарење, спуштање, и ќе дојдеш до него, па ќе видиш еден од краевите на играта.

Играва на почетокот ми беше ептен јака,ама сеа од коа почна овај барменот задачи да ми дава ептен глупа ми е (знам дека може и други задачи да земам,ама на овај му се главните) ојш по лаборатории па документи,па ке останеш без муниција па ке убиеш 10-15 со нож...
ептен стана ко Doom 3 и Quake 4 .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom