Хотели

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Јас би ја одбрал втората дестинација.Обожавам плажи коктели......

Gran Meia во Канкун во Мексико, е сега “нај’’ дестинација:

galleries_001.jpg

Задолжително погледнете ги двете видеа - едното за хотелот, другото за “бањата’’! Ваква бања мора барем еднаш во животот да се искуси:

http://www.granmeliacancun.com/image-galleries/video-gallery.php

Некако различни сигнали добивам од вас, а баш ме интересира кој каде би одел. Засега имаме поделба на овие две (или три?) групи кои во своите крајности изгледаат вака:

1. Хотел со висок но класичен стил, море во комбинација со добра глетка, планини/карпи (како овој бисер нарелен Хотел “Санта Катерина’’ во Италија):

5_d.jpg

2. Плажа, резорти, коктели,:wink: острови, (одма на ум ми доаѓа Некер ајленд):

Necker-Island_resorts-toppe.jpg

necker_island_residence.jpg

5.1_where_is_necker.jpg

3. Огромни зданија а ла Дубаи.

И сега човек кога би требал да бира... :jaj: ...можеби има нешто четврто?

Би го одбрал првиот хотел... милина.

Јас викам дека е прекрасен!!! Кај го изнајдеее ... :nesvest: Браво!
Еве нешто ново (треба да се отвори на 24-ти Септември) и исто толку прекрасно, смирувачко и онесвестувачко:pos2:
image3.jpg

image1.jpg

6.JPG

И нешто од внатрешноста ...

Штета што нема многу слики, а и од тие што ги има повеќето се скици за хотелот.
Едвај чекам да го отворат за јавноста, па барем само на слики да го гледам и да му се восхитувам. :vozbud:
Дали е овој тој хотел во филмот афтер д сансет кога го избрка таа девојка му и овој дојде тука?

Инаку за овие хотели повеќе би ги разгледувам не ми е до престој.Обожавам да глеам надворешни изгледи.

Од тие трите типа од Мисирков, би го одбрал вториот.Обожавам такви места со плажи, коктели, егзотики:)

Слушнав денес дека Forbes рангирал некој хотел во Монако како бр. 1 во светот. Чинел 27000 евра на вечер!! Ако знае некој за кој хотел се работи, нека постира.:salut:

Burj Dubai
taipei-101-burj-dubai.jpg
burj_dubai.jpg
250px-Burj_Dubai.jpg

dubai.jpg

Уште недоизграден хотелот веке е највисок облакодер со 512 метри а треба да биде 800 метри висок
pa toa ne e hotel..

Конечно нешто поинакво и кај нас.
Проверете http://www.radika.com.mk/
onojpat slucajno ja nasov stranata na ovoj hotel i dodeka gi gledav slikite celo vreme samo zboruvav ova ne e kaj nas,ova ne e kaj nas..
navistina prekrasno:smir::smir:

Хотелот Emirates Palace во Абу Даби поставил елка вредна 11 милиони!!

photo_1292435622273-1-1.jpg

UK_Lakes.920x368.jpg
Ако е одмор најдобро е да е некое тивко место за опуштање за мене. Кога барам авантура е нешто друго, шопинг сосема поинаква приказна, а исто и за моќта на екстра хотеите каде врие.
Еве што би избрала за одмор.

orav_720x300_r_bel_terrace7.jpg

orav_720x300_hotel3.jpg

orav_720x300_sui_excl_r51c.jpg

Италија, Хотел Карузо Белведере

orav_140x175_r43_js_del1.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom