Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Tetovcanec напиша:
Barem neka se igra u Viena ili Pariz negde nemozea na podalecno mesto da od;uca da se igra teteks skendija ili na hari mu bese polesno u priliep da ja namesti utakmicata sve mu e*em.Da se nadevamo deka ce ima organizirano pa da idemo da ja gleamo utakmicata.

Da ne znae nekoj koga tacno se igra i dali ce ima organiziran prevoz?

мислам дека во опција се 3 термини: оваа среда,на 2 јуни во сабота или пак следната среда (зашто во сабота играат македонија и израел)

Не знам дали е така ама мислам дека се игра на 3 јуни. Ако знае некој навистина, нека ме поправи

DoolroX напиша:
абе изгледа ти си тој што не разбира :) убаво пишав се игра една утакмица али освен тетекс и шкендија играат и скопје и силекс, а тоа се 2 натпревара значи се игра на 2 стадиона, разбра сеа? :helou: тетекс ќе игра во прилеп, а силекс и скопје ќе играат во битола официјално

aha razbrav :D jas mislev deka mi zboris deka se igraat 2 utakmici pomedju teteks i shkendija! oks sea svativ :D

Teteks-Shkendija(da gi mocam :D)se igra na 3.6.2007 vo prilep! ova e posledna i tochna informacija! koj saka moze da dojde ke organizirame prevoz!

bobi4e напиша:
aha razbrav :D jas mislev deka mi zboris deka se igraat 2 utakmici pomedju teteks i shkendija! oks sea svativ :D

хехе битно на крај се разбравме :smir: ај со среќа против љунгите и да ги смачкате да се знае кој е кој во оваа држава :)

bobi4e напиша:
Teteks-Shkendija(da gi mocam :D)se igra na 3.6.2007 vo prilep! ova e posledna i tochna informacija! koj saka moze da dojde ke organizirame prevoz!
Daj kazi nesto pojce okolu prevozot kolku pare koga se trgnue od kde?

Наместо во Прилеп, Шкендија и Тетекс в недела сепак на градскиот стадион во Тетово ќе решат кој од нив наесен ќе игра во првата македонска фудбалска лига.
ФФМ комесарот за натпревари Миле Спиркоски донесе ваква одлука на барање на Тетекс, по зачестените сомневања и шпекулации во јавноста околу можната нерегуларност на средбата. И бараж-мечот во Тетово и оној во Битола меѓу Силекс и Скопје ќе почнат во 16:30 часот.

ајде војводи на 3-ти јуни да се соберете во што поголем број и нормално да им одржите лекција на шипците :) се надевам дека тетекс ќе влезе во прва лига :olee:

Ova so mestovo na odigruanje stana istorija prvo Priliep pa posle i oficijalno Skopje pa posle na A1 i u Spic pisue u Tetovo pa u Sport deneska pisue u Skopje i igracite vikaa u Skopje,bog da cuva da ne se znae kj se igra utakmicava.
Aj nekoj ako znae neka kaze ama oficijalno kj se igra

поздрав до сите што се вклучиле со поддршка на темава.
сите у тетово на утакмица!

lele ako vleze toa ke bide slavenje .ajde site ve cekame vo tetovo .zaedno posilni .!!

ОФИЦИЈАЛНО НАТПРЕВАРОТ СЕ ИГРА НА ГРАДСКИ ВО СКОПЈЕ! причината зашто не се игра натпреварот во прилеп е дека тетекс немале пари за толкави трошкови што според мене е смешно, зашто клуб што сака да игра во прва лига мора да има пари барем за најосновните работи ако за ништо друго :) зашто мора сите да признаеме ако е така подобро да си играат во втора лига него да бидат како брегалница и да се резилат во прва :) како и да е GOOD LUCK ќе имате поддршка од многу луѓе меѓу кој и јас и очекувам победа на тетекс :salut:

Ако немал пари Тетекс, зошто не се игра во Тетово, кога двата клуба се од Тетово, туку во Скопје? Малку нелогично, ама тоа е. Кој одлучил, не знам, ама очигледно воопшто не размислувал.

fantomX напиша:
Ако немал пари Тетекс, зошто не се игра во Тетово, кога двата клуба се од Тетово, туку во Скопје? Малку нелогично, ама тоа е. Кој одлучил, не знам, ама очигледно воопшто не размислувал.

е тоа незнам :) ова е одлучено од страна на новиот претседател на ффм емил божиновски, а денес слушнав дека не е преместен од прилеп во скопје заради немањето пари на тетекс, туку заради тоа што во прилеп хари,ацуле и компанија ќе извршат притисок врз судиите (а зашто сите знаеме). според мене подобро е што се игра во скопје зашто како и да е тетекс искрено ќе има поголема поддршка на градски, зашто тука сигурно ќе нема неутрални гледачи, секој македонец што ќе дојде на градски ќе навива за тетекс. дај боже да победи тетекс па да се свестат шиптариве каков стап ‘‘лапнаа‘‘ од хари :)

decko od kade sega vo skopje neli trebase vo tetovo!!

sasence19 напиша:
decko od kade sega vo skopje neli trebase vo tetovo!!
Oficijalno u Skopje se igra i niz grad ima deka se igra u Skopje ima i organizirano prevoz pa sea ostanue da se soberemo u sto pogolem broj i da naviamo za Teteks

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom