Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
So vakvi gomna u uprava tesko deka nema da ja prodada,praev muabet so eden igrac od teteks i mi vika abe ne e prodaena ama(so pola usta go vika ova)ni vrsa pritisok,se zbori deka skendija nudi 25000 evra,pa da vidimo utre sto ce bidne,

abe ajde ljudi sto zborite! od kaj ima shkendija tolku pare za da ja plati? pobeda sto im platila na shkendija tie se parete gi dale za da im platat na igracite zatoa sto nemaja zemeno cela sezona plata! i nemaa pare sega a toa. i ja ima mnogu so gi znaem od igracite zborev so niv mi go kazaja istoto

еј абе знае некој ОФИЦИЈАЛНО дали ќе се игра натпреварот утре во скопје или воопшто дали ќе се игра пошто овие од шкендија управава викаат дека само би играле против тетекс на градски во тетово или во прилеп.

runBABYrun напиша:
еј абе знае некој ОФИЦИЈАЛНО дали ќе се игра натпреварот утре во скопје или воопшто дали ќе се игра пошто овие од шкендија управава викаат дека само би играле против тетекс на градски во тетово или во прилеп.
Izlea si u pravo za ova zas niz grad sto ima zalepeno letoci od balistive pisue deka se igra u tetovo u 16.00,

i nemase denes fudbal.aj u picku mater ne ka ide sve!!

циркузи.циркузи.циркузи-ете така може да се каже за ситуацијата во мак-фудбалот?Па добро бе пи*ка ли му материна...биваше ли ваков резил...

Ka sto gleam ovie od UEFA vikaa deka mora da se vrati Hari na pretsedatelska funkcija ili ce ima sankcii,a ako se vrati Hari togas ne ocekujte Teteks da vleze u prva liga zas Hari ima dolg kon Skendija neli?

A i toa zas ne se igrase utakmicata Teteks bea u Skopje a Skendija u Tetovo,u pravilnik na federacija jasno pisue deka baraz mecevite treba da se odigraat na NEUTRALEN teren a Tetovo ne e neutralen teren take da..............

vo pravo si ,no kako sto gledam ce dobieme sankcii i posle ce se zaebavame samo doma so fudbal!

А имате лио информации зошто Шкендија не се појави?
По прописите 3:0 за Тетекс и честито влез во Прва лига:)

ce se preigra natprevarot akomoze taka da se kaze nema 3:0 .
na zalost!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom